Nyheder

Udendørs elevator i glas skakt set indefra | HYDRO-CON Elevator A/S
Seneste artikler...

Hvad betyder en elevator for energiforbruget?

2019-08-30
Det er væsentlig både som kunde og som producent at tage stilling til en elevators energiforbrug. Både af hensyn til det klimaaftryk vi efterladder, men også det økonomiske aspekt af øget el-omkostninger efter idriftsættelsen. Bliv klogere på elevator engergikrav her.

Hvor kan der placeres en elevator?

2019-08-30
Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her.

Elevator til Hotel Gilleleje Strand

2019-08-12
En velfungerende elevator er et redskab der ikke er til at undværer når man driver et hotel på mere end én etage. Læs om vores elevatorløsning til restaureringen af et hotel fra 1896.

Udvendig elevator til privat bolig

2019-07-18
Familie med nykøbt privat lejlighed ved Sortdams Dossering løser deres tilgængelighedsbehov, med en udvendig elevatorløsning fra HYDRO-CON . Læs mere om projektet her.

Elevatornedtagning & nyopsætning på 1 dag

2019-07-12
Vi bliver jævnligt forespurgt at udskifte eksisterende udendørs elevatorer med HYDRO-CON anlæg, vi varetager den fuldeproces fra nedtagning til nyopsætning, læs om et projekt som vi klarede på 1 dag.

Kørestolsbrugere og det danske arbejdsmarked

2019-07-02
Det ser sort ud for kørerstolsbrugere på det danske arbejdsmarked, ny 2019 analyse viser at de står til at blive forhånds afvist fra 62% af potentielle jobs! Læs mere her.

Udnyt lager kvadratmeter og undgå løft

2019-07-01
Har du et loft eller kælderrum som du ikke helt får udnyttet optimalt fordi adgangen er for ringe? Så kunne en godstrappelift, måske være løsningen, læs hvorfor her.

Eksperter & first movers i udendørs elevatorer

2019-06-21
Med løbende fokus på udvikling af vores eksisterende produktsortiment særligt til udendørs opstilling, så tøver vi ikke med at nu kalde os branche førende eksperter indenfor dette område. Det har været vores dedikerede mission at være førende fabrikant og leverandør på markedet af udendørs elevatoranlæg og med udviklingen af vores nyeste AluLet HSC elevator i egen skakt har vi taget et kvanteskridt videre i den retning. 

Et velfortjent time-out med HYDRO-CON personalet

2019-06-11
I den forgangne periode har vi haft utrolig travlt, med udarbejdelse af tilbud, rådgivning, service og reparationer, at levere løsninger til vores kunder, sideløbende med ny produktudvikling på vores AluLet HSC elevator. I den anledning synes vi vores medarbejdere fortjente en time-out med en go' gang grill i det dejlige sommervejr!

Sikkerhed i højeste fokus

2019-05-29
Som producent af elevatorer og lifte, som dagligt benyttes og transporterer tusindvis af borgere, er sikkerhed ikke bare vores mærkesag men vores første prioritet! Derfor gennemgår vores produkter en fuld faldtest med den maksimale nyttelast. Se videoen her.

Cykelkulturen stiller nye krav til infrastrukturen

2019-05-24
I de seneste år er der sket en modernisering af hele cykelkulturen med nye og mere varierede cykeltyper, som i langt højere grad kan tilfredsstille hver enkelt cyklists behov. Dette skaber behovet for nye investeringer for hvordan vi gør byerne mere cykelvenlige.

Fra smal bagtrappe til modernet elevator

2019-05-16
Prognose om at København kommer til at vokse med yderligere 100.000 indbyggere de næste 12 år. Denne udvikling stiller nye krav til de eksisterende ejendomme, der er behov for tilgængelighed og dermed et alternativ til fortrappen.

Specialløsning til Louisiana Museum

2019-05-08
Elevator på Louisiana Museum er blevet udskiftet med respekt for bevaring af det visuelle udtryk, hvilket var et krav fra museet. Læs mere omkring specialløsningen her.

Studieprojekt med team fra Maskinmesterskolen

2019-05-03
Sidste år havde vi fornøjelsen af at Mathias og hans studiegruppe fra Maskinmesterskolen skrev studieprojekt om vores firma. Lær mere omkring hvad de kom frem til her.

Guld under loftet – men hvordan gøres det tilgængeligt?

2019-04-25
Flere og flere boligforeninger ønsker at udnytte og ombygge tørre- og pulterlofter til beboelige arealer. Det er en rigtig god idé da der oftest ligger en god forretning for både entreprenør og boligforening i at ombygge loftet til beboelses arealer. Men hvordan gøres det egentlig hvis man skal tage hensyn til krav om tilgængelighed?