Pavillon- & modulbyggeri elevatorer

 
ELEVATORER TIL MODUL- OG PAVILLONBYGGERI

Krav til elevator i pavillon- og modulbyggeri

Pavillon og modulbyggeri har de senere år både gjort markant indpas i Norden og rykket sig i design og tilpasningsmulighederne. De lette konstruktioner åbner op for at hav af muligheder, med tilbygning, midlertidigt- eller permanent byggeri , at købe, lease eller leje og at kunne fjerne modulerne igen. Modulbyggeriet falder dog som al anden nybyggeri under bygningsreglementets bestemmelser omkring elevatorer.

Ifølge bygningsreglementets BR18 (§244) skal der i al nybyggeri med 3 etager og derover installeres mindst én elevator, som kan betjenes på hver etage. Dette vil sige at der er krav til elevator i en bygning med stueplan, 1. sal og 2. sal. Desuden gør det sig gældende for hver opgang i bygninger med flere opgange.  

Alt-i-en-elevatorløsning

HYDRO-CON's elevatorløsninger produceres og leveres med sin egen selvbærende skakt, kabine og maskineri, med andre ord som en alt-i-en løsning. Dette gør anlæggene særligt velegenet til modul og pavillon byggeri da anlæggene ligesom modulerne kan flyttes og genanvendes hvis det er behov for det. Som producent har vi også mulighed for at tilbyde mange tilpasningsmuligheder, såsom farve, glasfelter, døre, gulv og betjening m.m.

 
 

1

KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION

2

KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD

3

HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID

4

BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL

 

ELEVATORTYPER
 

ELEVATORTYPER SOM KAN ANVENDES TIL PAVILLON- & MODULBYGGERI

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til pavillon- og modulbyggeri, HSC, LSC, og LSP. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSC er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSC ligger i en mellem prisklasse og LSP er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Det er de enkelte kommuner der specificere kravene til en elevator er, og det kan variere meget fra kommune til kommune.

Har du brug for mere information omkring forskelene på elevatortyperne eller hvordan du vælger den rette type til dit projekt, kan du blive klogere i vores elevatorguide her.

Til- og indbygningsmuligheder

Alle vores elevatorer er egnet til indendørs såvel som udendørs placering og kan kører mellem alle etager fra kælderrum til loft. Vores elevatorer  har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skakt størrelse. 

Vores indendørsløsninger er udviklet til at kunne indbygges hvor der er meget lidt plads. Og vores udendørsløsninger kan eksempelvis installeres op til en altan, svalegang, med egne reposer eller med direkte adgang fra bygningen

Produceret i - og egnet til det danske klima

Alle materialer, mekanik og elektronik er udviklet til placering og udholdenhed i det udendørs til tider hårde Skadinaviske klima.

Der er flere fordele ved at vælge en Dansk producent som HYDRO-CON, eksempelvis kender vi forudsætningerne som de udendørs produkter skal kunne modstå. Derfor er vores udendørs produkter kendetegnet ved deres udholdenhed, høje kvalitet, og lange levetid. Vi installerede de første udendørs anlæg for mere end 25 år siden, og de køre endnu.

Elevator till pavillon- & modulbyggeri- galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri- galleri 2 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri- galleri 3 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri - galleri 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

 

Elevator till pavillon- & modulbyggeri - galleri 5 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri - galleri 6 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri - galleri 7 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator till pavillon- & modulbyggeri - galleri 8 | HYDRO-CON Elevator A/S
 

PAVILLON- & MODULBYGGERI ELEVATOR GALLERI

Ovenfor ses et galleri af billeder af nogle af de pavillon- og modulbyggeri projekter som HYDRO-CON har leveret og installeret elevatorer til. Vi leverer vores elevatorer som en samlet projektløsning også kaldt totalenterprise. Det vil sige vi håndtere alt fra den indledende besigtigelse til den færdiginstalleret og i driftsatte elevator. Dermed slipper du får at skulle håndtere koordinering og kontakt mellem flere leverandører eller håndværker. 

KONTAKT OS
 

Kontakt os for rådgivning omkring elevator til pavillon- og modulbyggeri

Kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER