Cykelkulturen stiller nye krav til infrastrukturen

Cykler i København | HYDRO-CON A/S
Cykelkulturen stiller ny krav til infrastrukturen i de danske storbyer.

Danmark er anden største cykelnation i Europa

I en undersøgelse foretaget i samarbejde mellem DTU Transport & Lunds Universitet, slås det fast at Danmark indtager andenpladsen over de europæiske lande hvor der cykles mest, kun overgået af Holland. Dette skyldes flere årsager såsom, en god infrastruktur med mange gode cykelstier, at flere dele af indre by bliver bilfri, at vi ved at der er en sundhedsfordel, og at Danmark trods alt er et forholdsvis lille og fladt land hvor distancerne ikke er større end at man kan lade bilen stå og vælge det grønne alternativ - cyklen. 

Modernisering af cykelkulturen stiller krav til bybilledet 

I de seneste år er der sket en modernisering af hele cykelkulturen med nye og mere varierede cykeltyper, som i langt højere grad kan tilfredsstille hver enkelt cyklists behov. Den traditionelle bycykel har fået trailer til børnene, den store 3-hjulede ladcykel kan fragte det store dagligvareindkøb og den elektriske cykel hjælper flere mennesker med at nå længere distancer end nogensinde før samt kunne holdeved at cykle også op i årene. 2018 var det første år, hvor der blev produceret og solgt flere elcykler end konventionelle cykler fra danske virksomheder, hvoraf der blev produceret og solgt 1.700 styk.(Danmarks Statistik)

Der er ingen tvivl om at Danmark er og vil blive en endnu større cykelnation i fremtiden. Dette skaber behovet for nye investeringer for hvordan vi gør byerne mere cykelvenlige. Hvordan vi forbedrer byrummet og infrastrukturen for cykler, for at sikre at brugen af disse forsat vækster. Og hvordan vi giver dem, der allerede cykler, en endnu bedre oplevelse. En moderne cykelinfrastruktur, som sikrer cyklisternes mobilitet og sikkerhed i trafikken og fremmer samspillet mellem transportformerne for eksempel mellem cykel- og togtransport.

Lifte til cykler forskønner og udvikler bybilledet

I takt med indtoget af flere af disse større og tungere cykler ser HYDRO-CON Elevator en stigende efterspørgsel efter lifte til at transportere disse cykler ned i cykelkældre for parkering og opbevaring. Ikke nok med det forskønner og skaber mere plads i bybilledet, det er også en rigtig god idé i forhold til vedligehold og tyveri. Men vi har ikke et standard produkt som sælges som en løsning der passer til alle. I stedet laver vi special tilpasset cykellifte og cykelelevatorer, alt efter kunders forventninger og krav, samt omgivelsernes muligheder. 

Cykel trappelift | HYDRO-CON A/S

Cykel trappelift

En cykel trappelift er generelt billigere at producere og installere, så har man et trappeløb ned til cykelkælderen eller lignende hvor en cykellift kan monteres vil dette højst sandsynligt være den bedste løsning. Dog kan cykelliften stadig tilpasses alt efter, om man kun vil have at den er egnet til at transportere cykler, eller om den skal være egnet til at transportere cykel og cyklist, da transport af personer kræver flere sikkerhedsforanstaltninger. Desuden kan den tilpasses alt efter hvor tungt og stort et læs den skal kunne løfte, skal den være egnet til alle cykeltyper inklusiv eksempelvis de store tunge Christianiacykler. 

Cykelelevator med dame | HYDRO-CON A/S

Cykelelevator

Cykelelevatorer er lidt mere luksuriøse og egner sig godt til etageejendomme, skoler og firmaer med store cykelkældre, samt s-togs stationer og lignende hvor der er behov for en løsning der kan holde cyklerne væk fra vejene og gårdhaverne omkring. Cykel elevatoren egner sig til cykel såvel som persontransport, og tilpasses pr bestilling.  

Cykelelevator fra kælder | HYDRO-CON A/S

Kontakt os

Er du interesseret i at høre nærmere om vores cykellifte og elevatorer, så kontakt os eller benyt kontakt formularen så vender vi tilbage inden for 48 timer.

Vi står altid til rådighed for uforpligtende vejledning omkring markedet, vores produkter, montering og meget mere. Og om relevant kan vi aftale en potentiel besigtigelse af installations stedet, så vi kan rådgive dig til den bedst mulige løsning.   

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER