Bliv elevator og trappelift forhandler

Er du vores nye forhandler? | HYDRO-CON A/S

Om os og vores innovative produkter | HYDRO-CON A/SInnovative Produkter

Som forhandler hos HYDRO-CON får du en unik mulighed for at sælge vores produkter. Vi sætter en ære i at leverer langtidsholdbare, dansk designede kvalitetsløsninger som opfylder alle normer og standarder med hurtig leveringstid. Vi har selv udviklet, produceret og installeret vores elevatorer og lifte i mere end 30 år.

Som forhandler af vores produkter klæder vi dig bedst muligt på med oplæring og instruktionskurser i opmåling og håndtering af vores produkter, og ved løbende at holde dig opdateret på ændringer af produktspecifikationer, sikkerhedskrav og med nyt salgsmateriale. Vi står altid til rådighed og bestræber os på give dig den bedste service. 

Om du vælger udelukkende at forhandle enkelte produkter, produktserier eller hele vores udvalg kommer an på samarbejdet. 

Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter så skriv en mail til os på info@hydro-con.dk.

Når vi har modtaget din forespørgsel, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vores produktserier

AluLet - PersonelevatorAluLet Personelevator | HYDRO-CON A/S

Alulet serien består af elevatorer, elevatorlifte, og platformslifte som alle produceres og installeres med egen selvbærende aluminiumsskakt. De kan indbygges på meget trange mål, kan placeres inden- og udendørs, og kræver minimale bygningstilpasninger. De er særligt veleget til indbygning i eksisterende byggeri hvor der ikke forfindes en elevatorløsning, eksemplvis på bygningsfacaden, indenfor ved eller i fortrappens frirum, som erstatning for køkkentrappen, eller igennem etagedæk.

 

AluLet - GodselevatorAluLet Godselevator | HYDRO-CON A/S

AluLet godselevatoren er et professionelt stykke værktøj der kan tåle hårdhændet brug. Alle materialer inklusiv den selvbærende natureloxerede aluminiumsskakt er nøje udvalgte for at give den høj driftsstabilitet. Den har en løftekapacitet fra 250 op til 500 kg, løftehøjde på op til 20 meter, og leveres i en række størrelser. Der er ikke behov for grube eller seperat maskinrum da den kan monteres direkte oven på eksisterende gulv og maskineriet er placeret i toppen af skakten.

 

HandiLet - PersontrappeliftHandiLet Persontrappelift | HYDRO-CON A/S

HandiLet er vores robuste trappelift til brug for handicappede og svagtgående som har besvær med trapperne. Trappeliften er velegnet til montage på de fleste ligeløbstrappe indedørs som udendørs, og kan leveres i manuel eller automatisk udgave. Sikkerheden er første prioritet og brugen af trappeliften en simpel og behagelig oplevelse. HandiLet trappelift er CE mærket og findes med forskellige løftekapaciteter.

 

TrapLet - GodstrappeliftTrapLet Godstrappelift | HYDRO-CON A/S

TrapLet er en serie af godstrappelifte til professionelt brug som er designet til montering indørs såvel som ude. trappeliftene er meget robuste og kan transportere gods fra 125 op til 500 kg pr. løft op ad et trappeløb. Liften optager minimal plads når ladpladen er slået op, og kan tilpasses stort set alle slags trappeløb, desuden kræver den et minimum af vedligehold. TrapLet gør transport af gods simpelt.

 

RenoLet - RenovationslifteRenoLet renovationslifte | HYDRO-CON A/S

RenoLet renovationslifte er trappe- og vertikallifte til brug ved renovationshåndtering. RenoLet lifte kan håndtere alle standard affaldscontainere og løfter helt op til 600 liters containere. Liftene er udviklet i samarbejde med de store renovationsselskaber og Arbejdstilsynet specielt til at transportere affaldscontainere op fra kældre hvor trappen enten er meget stejl eller meget snæver.

 

Special produkterSpecial Produkter | HYDRO-CON A/S

Vi producere en mængde specialløsninger som bliver fremstillet til meget specifikke formål, eksempelvis en en svømmehal eller en cykelelevator. Specialprodukternes mål bliver tilpasset det enkelte indbygningssted. Vi fremstiller også specialelevatorer og -lifte på bestilling. Vi har igennem tiden været med til at udvikle produkter i samarbejde med arkitekter og entreprenører, samt konstruere produkter baseret på kundespecifikationer.

 

Vil du være forhandler?

Vi er altid åbne overfor nye samarbejdsparntere, så er du interesseret i at blive forhandler af vores elevatorer og lifte så hører vi meget gerne fra dig. Vi har igennem årene både selv forhandlet andre produkter og haft en del forhandlere af vores egen producerede produkter.

Interesseret i at forhandle vores produkter? Så kontakt os på mail her info@hydro-con.dk.

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Seneste nyhedsartikler

Orientering vedrørende service | HYDRO-CON Elevator

Orientering vedrørende service

Orientering relevant for service kunder

Til orientering overfører HYDRO-CON Elevator alle indeværende servicekontrakter til søsterselskabet HYDRO-CON Service (CVR 44503158) pr. februar måned 2024.

Læs mere
Opdaterede sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter | HYDRO-CON Elevator A/S

Opdaterede sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter

HYDRO-CON opdaterer sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter for alle produkter

HYDRO-CON er i slutningen af 2023 startet udrulningen af opdaterede foreskrifter for sikkerhed og vedligehold. Læs mere

Kick-start af digitaliseringen | HYDRO-con Elevator A/S

Kick-start af digitaliseringen

HYDRO-CON kick-starter digitaliseringen i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden.

Hydro-con elevator har via et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden kick-startet aktiviteter for blandt andet udviklingen af virksomhedens digitaliser

Læs mere