God Jul & Godt Nytår

Billede

Hermed skal alle vores HYDRO-CON kunder, leverandører og forretningsforbindelser - ønskes en rigtig Glædelig Jul samt et Godt og Lykkebringende Nytår!

Vi takker for de mange henvendelser og interesse i vores løsninger i det forgangne år, og håber på et fortsat godt fremtidigt samarbejde med mange af jer i det nye.

Vi har haft et spændende år, med mange interne forandringer som vi glæder os til at præsentere for jer i 2023. Vi er bl.a. næsten fordoblet i antal ansatte i årets løb, og vækster stadig. Travlhed har været et nøgleord i alle afdelinger - og vi takker for jeres forståelse. Vi ruster os på at møde en fremtid med vækst og en verden i konstant forandring.
 
Ejere, bestyrelse, direktion og ansatte ser frem mod et spændende og udfordrende 2023, og håber at i vil være med os på rejsen.
 
Med ønsket om en god jul og et godt nytår til dig og din familie, og tusind tak for 2022 - lader vi snart julefreden sænke sig.

Kontakt

Virksomheden vil være bemandet alle dage mellem jul og nytår - så skal du i kontakt med os står vi til rådighed på alle de sædvanlige kanaler. Hovedmail info@hydro-con.dk, og telefon 48 36 54 00, eller på chatten via vores hjemmeside.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER