HYDRO-CON har fødselsdag

Billede

Frants stiftede HYDRO-CON i 1988

For 34 år siden i dag, stiftede Frants Oldenburg HYDRO-CON, og det er blevet fejret med fælles morgenmad for virksomhedens 27 ansatte. Frants havde dengang øje for at der var mangel på kvalitets lifte som kunne holde til nordiske klima, og tog derfor de indledende skridt mod at starte HYDRO-CON. Siden da er det blevet til mere end 30 overordnede produktgrupper som alle kommer med flere størrelser og tilpasningsmuligheder. Produkterne er løbende blevet videreudviklet og optimeret i årenes løb, og kvaliteten og sikkerheden på produkterne er der aldrig gået på kompromis med!

Milepæle i virksomheden 

HYDRO-CON oplevede særligt et gennembrud i markedet i midt 90'erne da de slog igennem med deres RenoLet løsninger. Dette var 3 løsninger der alle løfter affaldsbeholdere op af trappegange eller fra smalle kældre. Løsningen sammenfaldt med reglerne omkring renovationsarbejderes løft til skærpet. Og derfor er løsningen at finde i brug ved mange lejlighedskomplekser i indre by i dag.

HYDRO-CON oplevede en anden særlig milepæl i starten af 00'erne da vi kom på markedet med vores egen unikt udviklede elevator i Aluminium. Denne elevator lagde gro bunden for hele vores AluLet serie som vi kender den i dag. Særligt unikt ved disse produkter er:

  • De produceres af primært aluminium, som udover at være et bæredygtig materiale, også gør at vores produkter er særligt egnede til miljøet i Norden og ikke rustener og ødelægges, af salt, frost og regn mm.
  • at de produceres som et samlet drop-and-go modul, med elevatorskakt, kabine og motor i et
  • at de kan tilpasses på utallige måder, og på utroligt snævre mål
  • at det er letvægts kvalitets produkter, så de også særligt kan anvendes til modulbyggeri.

HYDRO-CON i dag

Frants har også fødselsdag her i maj måned og fylder 75 i år. Han er stadig en aktiv og vigtig del i virksomhedens konstruktions og specialsalgs afdelinger. Hans søn Ulrik Oldenburg overtog dog ledelsen og det primære ejerskab i 2010 til den dag i dag. I Januar 2022 valgt de at hente kvalifikationer udefra og udnævne Jens Kofoed som adm. direktør, mens Ulrik og Frants bevare ejerskabet og deres roller i driften af virksomheden. 

Vi ser frem til den næste 34!

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER