Om os

Om Os | HYDRO-CON Elevator A/S

HYDRO-CON Elevator A/S

HYDRO-CON Elevator A/S er en dansk familiedrevet virksomhed som blev stiftet i 1988. Virksomheden er den eneste danske producent af elevatorer og lifte, og de fremstilles til inden-og udendørsbrug. Vores produkter er af høj kvalitet som er blevet bevist gennem mange år på det danske marked samt med produkternes imponerende levetid.

Som producent har vi mulighed for at tilpasse vores løsninger efter kundens, rådgivers, eller entreprenørs ønske så der opnås den største tilfredshed med slutproduktet. Desuden kan produkterne tilpasses de arkitektoniske forhold, og egner sig til det danske klima.

Vi tilbyder vores kunder hele pakken med produktion, installation, lovpligtig service, samt eventuelle reparationer. Vi holder en tæt dialog med vores kunder gennem hele forløbet og garantere hurtig og kompetent support. Sådan mener vi man får den rigtige løsning installeret på den bedste måde.

Vores historie

HYDRO-CON Elevator A/S blev stiftet den 5. maj 1988 af Ingeniør Frants Oldenburg. Frants, startede sin karriere med knap 20 års erfaring i en verdens kendt kran virksomhed, hvor han bl.a. var med til at konstruere verdens største kran til atom kræftværker i Rusland, lavede elevatorer op til 300 højde meter, og opbyggede og ledte en hydraulik afdeling. Men hans passion for udvikling, og øje for at der var mangel på kvalitets lifte som kunne holde til det nordiske klima gjorde at han tog de indledende skridt mod en kariererændring, og stiftede HYDRO-CON A/S i hjemme egnen Gilleleje.

HYDRO-CON er en fonetisk sammensætning af de første bogstager af de engelske ord hydraulics (hydraulik) og construction (konstruktion). Énmands virksomheden voksede hurtigt både i ansatte, installationer og produkt sortimentet blev udvidet fra gods trappelifte til at inkludere person trappelifte samt elevatorer. Vi har til dagsdato installeret flere tusind anlæg, bl.a. i Folketinget, Tivoli, Marienborg og mange flere. I 1996 stiftede Frants søsterselskabet RENO-CON A/S, som udelukkende henvendte sig til renovationsbranchen, ved at fremføre en optimal affaldshåndtering og transport løsning til ældre ejendomme som imødekom arbejdstilsynets nye regler for skraldemændenes løft.

Ved år 2000 skiftet trådte Frants's søn, Ulrik Oldenburg ind i HYDRO-CON A/S som bestyrelsesmedlem, og i 2006 overtog han ledelse samt produktion. Således kunne Frants atter koncentrerer sig sin kernepassion navnlig udvikling. De to arbejder stadig sammen side om side den dag i dag.

HYDRO-CON Elevator A/S har skiftet adresse 4 gange over de sidste årtier, i takt med at produktion og udvikling er vokset. Virksomheden har dog, altid haft bopæl i Gilleleje, Nordsjælland hvor de er en aktiv del af nærområdet, senest som sponsor af Kulturhavnen. Se mere om hvor du finder os her.

Vores ambition er at være markedsførende inden for vores felt ved at levere:

Vi garanterer

Høj kvalitet lønner sig i længden

Det kan være at andre løsninger kan være billigere i anskaffelse, men produktet skal anskues over levetiden. Hydro-Con har kvaliteten, hvilket vi har bevist gennem mange år på det danske marked og produkternes levetid gør det til en god forretning at investere i kvalitet.

Kundetilpassede løsninger

Vi tilpasser løsninger efter rådgivers, entrepenøres eller kundens ønske så der opnås den største tilfredshed med slutproduktet.

Tæt dialog plus hurtig og kompetent support

Spørg vores andre kunder. Vi holder tæt kontakt med kunden gennem hele forløbet, så man får den rigtige løsning installeret på den bedste måde.

En troværdig partner der har været i markedet i mange år

Vi er eneste danske producent af lifte og vi tror på det er fordi vi gennem alle år har leveret værdi for investeringen og holder en tæt dialog med vores samarbejdspartnere

Langtidsholdbare løsninger 

Gang på gang skifter vi udendørslifte fra andre leverandører der ikke fungerer efter 2-3 år. Vores lifte koster ikke meget mere, men det er de eneste der holder til det danske klima så hvis du vil undgå problemer kan vi kun anbefale vores udendørsprodukter – de holder i lang tid.

Høj kvalitet | HYDRO-CON Elevator A/SKundetilpassede løsninger | HYDRO-CON Elevator A/STæt dialog | HYDRO-CON Elevator A/STroværdig partner | HYDRO-CON Elevator A/SUdendørs løsninger der holder | HYDRO-CON Elevator A/SLogo | HYDRO-CON Elevator A/S
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om os

For 4 måneder siden var ejer af HYDRO-CON, Ulrik Oldenburg, forbi Via University College og give et gæsteforedrag, for en forelæsningssal fuld af Global Business Engineer elever. Foredraget omhandlede virksomheden og den gennerelle elevator industri. Her 4 måneder senere har 4 unge mænd der deltog til foredraget, indleveret deres 2. semester projekt omkring vores udendørs person platformlift, de er gravet lidt dybere i elevator industrien og har sågar designet deres eget elevator system.
For 34 år siden i dag, stiftede Frants Oldenburg HYDRO-CON, og det er blevet fejret med fælles morgenmad for virksomhedens 27 ansatte. Læs mere om milepæle bl.a. her
HYDRO-CON A/S har en ambitiøs målsætning om inden for de næste 5 år at være den største og foretrukne leverandør på skræddersyede elevatorer, lifte og special produkter i Norden, i spidsen for dette mål står Jens Kofoed, som fra årsskiftet er udnævnt til ny adm. direktør for HYDRO-CON, bakket op af en nysammensat professionel bestyrelse.