International Cykeldag

Billede
FN har udnævnt den 3. juni til at være international cykeldag, en dag hvor cyklen hyldes for sin unikke lange levetid og alsidighed. Den har været i brug i to århundreder, og er et enkelt, overkommeligt, pålideligt, miljøvenligt og bæredygtigt transportmiddel.

Hvorfor skal cyklen fejres?

Der er enormt mange fordele ved at anvende cyklen. Først og fremmest har den en fordele for helbredet og den generelle sundhed, da gentagne moderat fysisk aktivitet så som cykling, gør det nemmere at opnå de anbefale daglige mængder bevægelse i hverdagen - og det gælder for alle aldersgrupper! Dernæst er det et enkelt, pålideligt og prismæssigt overkommeligt transportmiddel. Desuden er der fordele for miljøet da det er et bæredygtigt transportmiddel som udelukkende kræver benkræfter som drivmiddel og derved ikke udløser nogen forurening. Sidst men ikke mest er der sociale fordele, da man kan dele eventyret med andre cyklister og man får en anden samhørighed med omgivelserne.

I Danmark har vi for længst taget cyklerne til os, vi er faktisk Europa's anden største cykelnation, så hvad kan vi bruge FN's internationale cykeldag til? 

Hvad kan vi bruge den Internationale cykeldag til?

FN's formål med at skabe opmærksomhed på cykler ved at udnævne en hel dag i deres navn, er alsidig. I udviklingslande kan det være et spørgsmål om at skabe opmærksomhed og støtte fra de rette interessenter omkring at cykler kan sikre at udsatte børn kan komme i skole, og voksne til og fra arbejde. Samtidig med at de høster alle de ovennævnte fordele.

I udviklede lande som Danmark handler det mere om at fortsat støtte op om projekter der sikre gode forhold for cyklisterne - så som et godt cykelsti infrastruktur på landsdækkende plan, at sikre gode parkerings muligheder for cyklisterne uden at de er til gene for andre, og at sørge for at afholde cykel arrangementer der yderligere fremmer brugen af cykler som alternativ transportmiddel.

Hvad har cyklensdag med HYDRO-CON at gøre?

I takt med indtoget af flere større og tungere cykler, så som elektriske, ladcykler, cykler med trailer m.m. ser vi i HYDRO-CON en stigende efterspørgsel efter lifte og elevatorer til at transportere dem op og ned fra private cykelkældre og andre offentlige arealer da de er blevet for tunge til blot at udnytte slisken. Derfor har vi udviklet både en trappelift samt en elevator til håndtering af cyklerne. Vores cykellift og elevator tilpasses det enkelte indbygningssted - og egner sig til nutidens cykler.

Ikke nok med at det forskønner og skaber mere plads i bybilledet, det er også en rigtig god idé i forhold til vedligehold og tyveri af ens cykel. 

Kontakt os for mere information om hvilket cykelløsninger vi kan tilbyde, eller læs mere om dem her

Cykel trappelift | HYDRO-CON Elevator A/S
Cykel på trappelift | HYDRO-CON A/S

Cykelelevator | HYDRO-CON A/S

Cykelelevator | HYDRO-CON A/S

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER