Så nemt kan der skabes tilgængelighed i en ejendom

Billede

Tilgængelighedsløsning til udlejningsejendom

I marts måned blev HYDRO-CON kontaktet af Ejer af en eksisterende udlejningsejendom, som hun var interesseret i at gøre mere tilgængelig for at gøre den mere attraktiv over for hendes nuværende og potentielt kommende lejere. Vi bestod med rådgivning over kunden omkring alt fra løsningsforslag, ned til specifikationer som kræfter, statik og størrelse til forberedelse af grube til en udendørs elevator.

Det endte med en ordre på en 3 stops LSCO (Low Speed Cabin Outdoor) elevatorlift som er særligt velegnet til udendørs placering i det Nordiske vejrlig. Den leveres med sin egen hårdfør skakt, og har en lukket kabine, som kaldes og køres ved impuls tryk. Du kan læse mere om LSCO modellen her

Fra ordre til Installation  

Fredag morgen blev det fulde anlæg hentet fra vores produktion i Gilleleje, for at blive fragtet til det nye installationssted. Da anlægget leveres som en samlet enhed, med skakt, maskineri, og kabine i et, er transport og opsætning nemt klaret. Montagen kunne næsten afsluttes samme dag.

Væksthuset som lejer

Én af lejerne i byggeriet er væksthuset som er en erhvervsdrivende fond hvis formål er at bringe mennesker ind i arbejdsfællesskaber, på trods af at de af forskellige årsager ikke har let ved at finde et sted at høre til. Det kan være fordomme, uvidenhed eller individuelle udfordringer som sygdom eller misbrug der forhindrer dem i selv at kunne. Derfor arbejder væksthuset tæt sammen med mennesker om at skabe de forandringer i deres liv, der kan bringe dem tættere på fællesskabet. Naturligvis betyder det at der er behov for tilgængelighed til deres lokaler for gangbesværede med mere, og med en udendørs elevatorlift som alternativ til trappen er det ikke længere en problemstilling.  

Udkraning  af elevator fra produktion | HYDRO-CON Elevator A/S
Transport af elevator fra produktion | HYDRO-CON A/S

Montering af elevator | HYDRO-CON A/S

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER