Elevator og trappelifte montage & installation

Montage og Installation | HYDRO-CON A/S

Værd at vide om montage og installation

Vi montere over hele landet, samt det øvrige Skandinavien og er heller ikke blege for andre Europæiske lande. Vi montere og installere udelukkende vores egen producerede produkter, hvilket inkludere vores AluLet elevator serie i egen skakt, HandiLet serie af person trappelifte, TrapLet serie af gods trappelifte, RenoLet serie af gods trappelifte, samt vores special producerede løsninger. Alle vores produkter egner sig til indendørs såvel som udendørs installation. Vi installere udelukkende vores egne produkter, da vi gerne vil kunne garantere en kvalitetsløsning.

Montage og installationsmuligheder af trappelifte

Vi montere trappelifte til renovationsarbejde, gods samt kørestol, handicap og person transport - indendørs såvel som udendørs. Trappeliften kan monteres ved alle trappeløb. Forefindes der en bærende væg ved siden af trappeløbet monteres den derpå. Forefindes der ikke en bærende væg kan vi producere og montere bærende søjler ved side af trappeløbet til montering af anlægget. I nogle trappeopgange kan der være behov for en kombination af begge løsninger.

Montage og installationsmuligheder af elevatorer, elevatorlifte og platformslifte

Vi montere elevatorer indendørs såvel som udendørs på bygninger. Vores indendørs elevatorer kan monteres i bagtrapper, køkkentrappe, fortrapper (durchsicht) på alle etager fra kælder til loftrum som ønsket. Vores udendørs elevatorløsninger kan monteres op til en altan, et repos, svalegange og direkte på bygningen hvor man kan have indgang ved bagrappe, fortrappe, køkkentrappe, eller direkte ind i sin privatbolig. Vores udendørs modeller kan leveres selvbærende, hvilket betyder at de ikke kræver nogen indbinding til huset, men bliver fæstnet ned i jorden, eller ikke selvbærende hvor de bliver fæstnet til bygningen. 

Alle vores vertikale anlæg (elevatorer, elevatorlifte og platformslifte) leveres i egen selvbærende skakt, hvilket betyder at du som kunde som regel har to valgmuligher. Vi kan enten bygge anlægget fra bunden nede fra og op på sitet, eller vi kan præmontere anlægget hjemmefra, transportere det til sitet og krane det ind som en helhed, eksempelvis igennem taget, eller til det givne monterings sted udenpå bygningen. Herefter skal anlægget blot fastmonteres til bygningen. Der er tid samt gene for eventuelle beboere sparret ved at krane anlægget ind hvor muligt.   

Montage og installationstid

Da vi montere og installere et bredt produkt sortiment af både vores standard elevatorer og lifte, samt special tilpassede løsninger, på et utal af lokationer, til en vidt omfangende kundegruppe af privat personer, arkitekter, samt privat og offentlige erhverv og myndigheder er det svært at give en standard tidshorisont på montage. Dog kan man som tommelfingerregel sige at en trappelift typisk tager 1-2 dage at installere. Hvorimod vores vertikale anlæg (elevatorer, elevatorlifte og platformslifte) tager alt mellem 3-4 dage til 3-4 uger afhængig af højde og placering.

Montage og installationssikkerhed

Sikkerhed er altid et af vores primære fokus områder. Under montering er vi derfor både opmærksom på potentielle sikkerhedsrisiko overfor vores egne montører samt vores kunder. Vi følger naturligvis arbejdsmiljøloven og arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhed. Derudover er vores montører yderligere alle instruerede i vores interne kvalitets og sikkerheds procedurer og krav som ligger på branchens højeste niveau.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.