Hvor lang levetid er der på en elevator eller trappelift?

Billede

Hvor lang levetid er der på en elevator eller trappelift?

Som tommelfingerregel kan vi garantere 25+ års levetide på Hydro-Con's egen producerede elevatorer og trappelifte. Branche standarden er mellem 15-25 år. At vores produkter kan holde lidt længere er udelukkende fordi vi anvender kvalitetsråvare i hele vores produktion, som er hårdføre overfor slidtage, vejrlig samt hårdhændet flittig brug. Dog understreger vi at vi kun kan garantere så lang levetid hvis man overholder vores anbefalede service med vedligehold, og ikke udelukkende får de lovpligtige sikkerhedseftersyn udført.

Elevatorservice kan sammenlignes med garantien på en ny bil, garantien gælder kun hvis man overholder det foreskrevet service eftersyn og intervaller. Ligesom i en bil har en elevator eller trappelift mange små komponenter og hænglser, som løfter, og bliver flittigt brugt. Disse små komponenter kræver jævn vedligehold i form af smørelse og eftersyn, og nogle gange udskiftning. Udskiftning af de små komponenter er billigt i forhold til at, lade stå til som kan forudsagde unødig forkert- eller for tidligt slidtage af de øvrige større dele af anlægget som kan være omkostningsfuldt at udskifte og have indflydelse på dit anlægs overordnede problemfri levetid.

Hvad kan du selv gøre for at forlænge levetiden på dit anlæg?Forlæng levetiden på dit anlæg | HYDRO-CON

Da elevatorer og trappelifte ofte udgør en del af et fælles areal, og bliver benyttet af mange folk til mange forskellige opgaver, kan det være en fordel at have en regelmæssig aftale om rengøring af anlægget. Det kan gribes an på flere måder afhængig af hvor elevatoren er placeret, har man en pedel eller et rengøringsfirma tilkoblet ejendommen kan man med fordel få rengøring af elevatoren indført der. Rengøring kan inkludere, regelmæssig fejning og vask af gulv i elevator eller trappelift,  rengøring af elevatorrille, hvis anlægget står udvendigt kunne man inkludere spuling af elevatorskakte eller trappelift med højtryksspuler. Dette kan især være en god idé efter vinterhalvåret for at minimere at eventuel vejsalt tære på anlægget. Generelt anbefaler vi at holde vejsalt forbrug omkring sit anlæg på et minimum. Hvis man vil være sikker på at give et godt førstehåndsindtryk i ens indgangs / entré område er der en åbenlys fordel i at holde det rent og pænt for potentielle kunder og besøgende, derfor kan man også inkludere polering af vægge og døre i spejl, glas og stål, fjernelse af sparkemærker på væg og døre m.m.

Hvordan sikrer man at elevatoren eller trappeliften forbliver relevant?

Hydro-Con arbejder kontinuerligt med videreudvikling af vores produkter, for at sikrer at de lever op til eventuelle nye standarder, samt er optimeret på energiforbrug og andre tiltag i branchen. Derfor tilbyder vi moderniseringer af alle vores egn producerede elevatorer og lifte. Der er mange penge at sparer ved, at bruge den samme leverandør til moderniseringsprojekter. Du sparer udgiften til en ny skakt, samt får rabat på eventuelle nye skakt- og kabinedøre, kabine, kabinebeklædning, motor eller motor og drevenhed (styring). Vælger du at modernisere dit eksisterende anlæg, er du sikret en endnu længere og optimeret levetid med bedre driftssikkerhed.
 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER