ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Elevator ved siden af fortrappen eller i durchsichten

En elevator kan nemt indbygges som en del af hovedtrappen i mange eksisterende bygninger uden at det kræver store ombygninger eller gene for beboere. Elevatoren kan placeres ved siden af fortrappen eller i durchsichten, det frirum som forefindes mellem trappeløbene, som ses på illustration nedenfor, afhængig af hvor der er bedst plads. Har man et frirum med et mål på 2,80 m eller derover kan man anvende en standardløsning, er målet mindre, vil det kræve justering af trappeløbets bredde eller specielle elevatormål. Elevatoren leveres i egen selvbærende skakt og belaster derfor ikke bygningens eksisterende konstruktion. Desuden kan den monteres til at kører mellem alle etager fra kælderrum til loft. HYDRO-CON har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skakt størrelse, elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af elevator i hovedtrappen

Står du, din andels- eller ejerforening og overvejer en elevator i hovedtrappen, men er i tvivl om hvordan i kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

TEGNET ELEVATORINDBYGNING I HOVEDTRAPPEN


HYDRO-CON A/S TEAMET

TRE FORDELE VED EN ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Tilgængelighed

Komfort og tilgængelighed for alle ældre, gangbesværede, handicappede, børnefamilier med barnevogne, tunge indkøbsposer og lignende sikres.

Stigning i ejendomsværdi

Ejendomsværdien stiger betydeligt på alle etager, ifølge Home stiger kvadratmeter prisen med næsten 2.600 kr. Der er flere måder at fordele omkostningerne i ejer- eller andelsforeningen, vi rådgiver gerne herom. 

Boligsikring i alderdom 

Boligen fremtidssikres for eksisterende beboere i deres alderdom, så de ikke er nødsaget til at flytte fordi de ikke længere kan klare lange trappeløb. Antallet af ældre i København vokser sig større og større og forventes at være fordoblet i 2030.

1
BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL
2
KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION
3
KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD
4
HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID
ELEVATORTYPER

ELEVATORTYPER SOM KAN ANVENDES I HOVEDTRAPPEN

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere i hovedtrappen, HSCI, LSCI, og LSPI. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSCI er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSCI ligger i en mellem prisklasse og LSPI er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gaden, minimal ændring i bygningen og direkte adgang til hver etage. Nedenfor er et galleri af nogle af de hovedtrappe elevatorer HYDRO-CON har produceret og installeret.    


Klik på billedet for at se det i større udgave.


Elevator i hovedtrappe- galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappe - galleri 2 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappe - galleri 3 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappen - galleri 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

 

KONTAKT OS

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring dit hovedtrappe elevatorprojekt. Kontakt os så finder vi en dag hvor vi kan komme ud og besigtige din hovedtrappe, således at vi kan rådgive dig under de bedste forudsætninger.

Telefon: +45 48 36 54 00
E-mail: info@hydro-con.dk
Stæremosen 70 , 3250 Gilleleje

Eller benyt vores kontakt formular, så vender vi tilbage inden for 48 timer.

KONTAKT FORM

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 

Artikler om indendørs elevatorer

Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her.
Prognose om at København kommer til at vokse med yderligere 100.000 indbyggere de næste 12 år. Denne udvikling stiller nye krav til de eksisterende ejendomme, der er behov for tilgængelighed og dermed et alternativ til fortrappen.
Flere og flere boligforeninger ønsker at udnytte og ombygge tørre- og pulterlofter til beboelige arealer. Det er en rigtig god idé da der oftest ligger en god forretning for både entreprenør og boligforening i at ombygge loftet til beboelses arealer. Men hvordan gøres det egentlig hvis man skal tage hensyn til krav om tilgængelighed?