Elevator i hovedtrappe

 
HOVEDTRAPPE ELEVATORER

Elevator ved siden af fortrappen eller i durchsichten

En elevator kan nemt indbygges som en del af hovedtrappen i mange eksisterende bygninger uden at det kræver store ombygninger eller gene for beboere. Elevatoren kan placeres ved siden af fortrappen eller i durchsichten, det frirum som forefindes mellem trappeløbene, som ses på illustration nedenfor, afhængig af hvor der er bedst plads. Har man et frirum med et mål på 2,80 m eller derover kan man anvende en standardløsning, er målet mindre, vil det kræve justering af trappeløbets bredde eller specielle elevatormål. Elevatoren leveres i egen selvbærende skakt og belaster derfor ikke bygningens eksisterende konstruktion. Desuden kan den monteres til at kører mellem alle etager fra kælderrum til loft. HYDRO-CON har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skakt størrelse, elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af elevator i hovedtrappen

Står du, din andels- eller ejerforening og overvejer en elevator i hovedtrappen, men er i tvivl om hvordan i kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

 
 

1

KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION

2

KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD

3

HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID

4

BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL

 

ELEVATORTYPER
 

ELEVATORTYPER SOM KAN ANVENDES I BAGTRAPPEN

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere i bagtrappen, HSCI, LSCI, og LSPI. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSCI er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSCI ligger i en mellem prisklasse og LSPI er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gaden, minimal ændring i bygningen og direkte adgang til hver etage.

Har du brug for mere information omkring forskelene på elevatortyperne eller hvordan du vælger den rette type til dit projekt, kan du blive klogere i vores elevatorguide her.

BAGTRAPPEELEVATOR GALLERI

Elevator i hovedtrappe- galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappe - galleri 2 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappe - galleri 3 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappen - galleri 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

 

Elevator i hovedtrappen - galleri 5 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappen - galleri 6 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappen - galleri 7 | HYDRO-CON Elevator A/S
Elevator i hovedtrappen - galleri 8 | HYDRO-CON Elevator A/S
 

Ovenfor ses et galleri af billeder af nogle af de hovedtrappeelevator projekter som HYDRO-CON har leveret og installeret. Vi leverer hovedtrappeelevatorer som en samlet projektløsning også kaldt totalenterprise. Det vil sige vi håndtere alt fra den indledende besigtigelse til den færdiginstalleret og i driftsatte elevator. Dermed slipper du får at skulle håndtere koordinering og kontakt mellem flere leverandører eller håndværker. 

KOM GODT IGANG MED PROJEKTET
 

Kontakt os for besigtigelse og rådgivning

Overvejer din bolig- eller andelsforening at modernisere jeres bygning med en elevatorløsning, så kontakt os for en besigtigelse således at vi kan rådgive jer omkring den bedste løsning for jer. Vi har rig erfaring på området og kan også bistå med finansieringsmodeler fordelt på de forskellige ejere / lejere i foreningen. 

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om indendørs elevatorer

Kørselstiden på de forskellige elevatortyper er vigitg at bemærke afhængig af hvor mange etager elevatoren skal betjene, da det kan udgøre store forskelle.
Står du med en bygning uden en elevator men kunne godt tænke dig at få en installeret? Så er det nok slet ikke så svært som du tror. Læs mere her.
Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her.