Kørselstider på de forskellige elevatortyper

Billede

HYDRO-CONs elevator serie - AluLet

HYDRO-CON producere en elevatorserie ved navnet AluLet. Navnet stammer fra seriens mest kendetegnende karakteristik - nemlig at de alle produceres og leveres som alt-i-en løsninger med egen selvbærende Aluminiums skakt, med kabine eller platform, samt drivsystem i en enhed. Aluminium er et bæredygtigt materiale, med fremragende genanvendelsesegenskaber, faktisk er aluminium, næst efter ilt og silicium, det mest almindelige stof i jordskorpen. Desuden er det korrosionsmodstandsdygtigt hvilket sikrer en lang levetid og dermed en høj bæredygtighed. Særligt korrosionsmodstandsdygtigheden er væsentlig ved de udendørs installation, hvor anlægget skal kunne holde til årstiderne og hvad der hører med så som regn, sne og salt. Serien består af 3 elevatortyper som er egnet til persontransport, og som alle findes i en inden- og en udendørsmodel. 

Forskellen på de 3 elevatortyper i AluLet serien 

Udover de ovenstående fællesnævnere så er der også nogle ting der skiller de 3 elevatortyper i AluLet serien fra hinanden, heriblandt er prisen, hastigheden, og graden af automatisering. Du kan læse mere om forskellene her. LSP (Low Speed Platform) er det mest økonomiske produkt i serien, LSC (Low Speed Cabin) ligger på et mellemprisklasse niveau, og HSC (High Speed Cabin) er vores high-end produkt. LSP & LSC produkterne kører med den samme gennemsnitshastighed, nemlig 0,15 m/sek, hvor imod HSC elevatoren kører med en 0,63 m/sek.

Elevator med 5 etage stop | HYDRO-CON Elevator A/SForskellen på hastigheden i AluLet serien 

Hvad der er særligt vigtigt at bemærke når man skal vælge typen af elevator, er at afhængig af hvor mange etager elevatoren skal betjenne, er der muligvis ikke den store forskel, og man kan derfor sagten anvende en LSP eller en LSC frem for en HSC.

De fleste danske ejendomme består af 3 etager, stue, første og anden sal. I disse ejendomme udgør det kun en forskel på 29 sekunder om vælger den ene frem for den anden elevatorløsning.

Sammenligningstabel for kørselstider på AluLet elevator serien

Nedenfor er vist vejledende estimerede kørselstider for AluLet LSP (Low Speed Platform), LSC (Low Speed Cabin) og HSC (High Speed Cabin), over diverse udvalgte tager. 

Tabellen skal tjene til formål at vejlede og give et billede af forskellen på kørselstider imellem de forskellige modeller.

Note:
Alle styringer på produkterne i AluLet serien har forskellige features for adfærdstilpasning, som eksempelvis kørsel til parkering i stueetagen efter eksempelvis 2 minutters inaktiv brug af anlægget. Dette bevirker i snit en halvering af kørselstiden ved at anlægget ikke først skal kaldes fra en etage før det kan benyttes fra stueetagen (som er den mest benyttede).

  LSP LSC HSC HSC*
5. Sal 1:33 1:33 0:22 0:14
4. Sal 1:14 1:14 0:17 0:11
3. Sal 0:56 0:56 0:13 0:08
2. Sal 0:37 0:37 0:08 0:05
1. Sal 0:18 0:18 0:04 0:02
Stue 0:00 0:00 0:00 0:00
m/sek 0,15 0,15 0,63 1,00

* Fremtidig hastighed af HSC modellen. Da HYDRO-CON kontinuerligt selv udvikler vores produkter, er vi nu i afsluttende faser af udviklingen på en 3. generation af vores HSC produkt hvor hastigheden forventes yderligere øget. Kontakt os for mere information omkring HSC 3. generation. 

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER