Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt

I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med HYDRO-CON A/S (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit/jeres navne
  • Dit/jeres arbejdsadresser
  • Dit/jeres e-mailadresser
  • Dit/jeres telefonnumre
  • Øvrige kontaktoplysninger

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

Datasikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Der kan ligeledes ske overdragelse af data til evt. direkte levering af produkter eller ydelser til udførelse af en aftalt opgave.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
Ønsker du at udnytte din ret tilændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør krav til sikring og dokumentation af visse opgaver. Hvis du ønsker at klage over HYDRO-CON A/S’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til
Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Seneste nyhedsartikler

Åbningstider i julen 2021 | HYDRO-CON Elevator A/S

Glædelig jul - vi står klar alle dage!

Julen nærmer sig, og alle os hos HYDRO-CON ønsker jer en rigtig glædelig højtid. Virksomheden vil være bemandet alle dage, også mellem jul og nytår, dog kun til kl.12.00 den 24.12.21.

Læs mere
Reparatør Ledig stilling | Hydro-Con

Ledig stilling som reperatør

Har du en el-teknisk baggrund eller lignende? Har du stærke kompetencer indenfor fejlfinding på PLC, BUS og relæ baserede systemer? Har du god forståelse for mekaniske systemer? Så kom og bliv en del af teamet i Danmarks eneste elevatorproducerende virksomhed.

Læs mere
Produktionsleder søges | HYDRO-CON Elevator A/S

Vi søger en produktionsleder

Vi søger en produktionsleder til den eneste elevatorproduktion i Danmark. Så har du stærke lederegenskaber og kompetencer inden for el-teknik, mekanik og stål - så kom og bliv en del af teamet! Læs mere