Bæredygtige løsninger

Bæredygtigt Ansvar | HYDRO-CON Elevator A/S

Vores indstilling til bæredygtig udvikling

HYDRO-CON A/S tager den bæredygtig udvikling meget alvorligt, vi tager ansvar for vores nutidige handlinger, produktion og udvikling, for at sikre at vi ikke bringer den fremtidige generations muligheder for at opfylde deres behov i fare. Som totalleverandør, er vi i den unikke situation at vi er i stand til at tage et bæredygtigt ansvar for samtlige faser fra materialevalg, produktion til slut installation samt afskaffelse af materiale. Dette er med til at gøre vores produkter til kvalitetsprodukter som lever op til de generelt høje danske standarder indenfor det bæredygtige område. 

Miljømæssig bæredygtighed

For at sikre en miljømæssig bæredygtighed indend for vores forretningsområde arbejder vi konsekvent med at mindske vores miljømæssige fodaftryk. Her gør vi en kombination af tiitag så som at bruge højkvalitets råvarer som kan holde til at blive genanvendt, på denne måde mindsker vi ressourcespild og udsmidning. Alt vores aluminium restmateriale og kobber kabelskrot bliver sendt til genanvendelse. Desuden benyttes der også genbrugsmateriale i vores produkter, eksempelvis bruges der lyddæmpningsmateriale i vores kabiner som er et restprodukt fra en anden produktionscyklus der genanvendes.

Vores produkters styringer energioptimeres, således at der hvor det er muligt imødekommer nationale og internationale branchestandarder for området. Yderligere, benyttes der udelukkende LED lys i vores produkter, således at der spares på energien, op til 50% i forhold til konventionelle lys pærer. 

Økonomisk bæredygtighed

Økonomisk bæredygtighed i etablering af nye eller renovering af eksisterende elevator- eller trappelift løsninger handler om at sikre langvarige økonomiske investering for bygningen. Vi møder den økonomiske bæredytige interesse med et hensigtsmæssigt ressourceoptimeret produktudvalg, som ikke kræver udskiftning indfor en kort årerække. Det gør vi ved at producere og etablere høj kvalitets løsninger, der er modstandsdygtige overfor slidtage, hårdføre overfor det utilregnelige Skandinaviske klima, og har markedet længste produktlevetid. Bygningen fremtidssikres og dens tilgængelighed øges desuden med en elevator som et alternativ til trappen.

Social bæredygtighed

Social bæredygtighed i etablering af nye eller renovering af eksisterende elevatorer- eller trappelifte handler om at skabe hensigtsmæssige bygninger, som får beboerne og deres gæster, virksomheder og deres ansatte, eller skoler og deres elever m.m. til at føle sig godt tilpas og giver dem livskvalitet.

Vores produkter øger tilgængeligheden for alle, gangbesværede, handicappede, kørerstolsbrugere, børnefamilier, ældre, kæledyr, dem der bare ikke gider tage trappen og mange flere. 

Tilgængelighed for alle - 1 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 2 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 3 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 4 | HYDRO-CON Elevator A/S
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om os

For 4 måneder siden var ejer af HYDRO-CON, Ulrik Oldenburg, forbi Via University College og give et gæsteforedrag, for en forelæsningssal fuld af Global Business Engineer elever. Foredraget omhandlede virksomheden og den gennerelle elevator industri. Her 4 måneder senere har 4 unge mænd der deltog til foredraget, indleveret deres 2. semester projekt omkring vores udendørs person platformlift, de er gravet lidt dybere i elevator industrien og har sågar designet deres eget elevator system.
For 34 år siden i dag, stiftede Frants Oldenburg HYDRO-CON, og det er blevet fejret med fælles morgenmad for virksomhedens 27 ansatte. Læs mere om milepæle bl.a. her
HYDRO-CON A/S har en ambitiøs målsætning om inden for de næste 5 år at være den største og foretrukne leverandør på skræddersyede elevatorer, lifte og special produkter i Norden, i spidsen for dette mål står Jens Kofoed, som fra årsskiftet er udnævnt til ny adm. direktør for HYDRO-CON, bakket op af en nysammensat professionel bestyrelse.