Bæredygtige løsninger

Bæredygtigt Ansvar | HYDRO-CON Elevator A/S

Vores indstilling til bæredygtig udvikling

HYDRO-CON A/S tager den bæredygtig udvikling meget alvorligt, vi tager ansvar for vores nutidige handlinger, produktion og udvikling, for at sikre at vi ikke bringer den fremtidige generations muligheder for at opfylde deres behov i fare. Som totalleverandør, er vi i den unikke situation at vi er i stand til at tage et bæredygtigt ansvar for samtlige faser fra materialevalg, produktion til slut installation samt afskaffelse af materiale. Dette er med til at gøre vores produkter til kvalitetsprodukter som lever op til de generelt høje danske standarder indenfor det bæredygtige område. 

Miljømæssig bæredygtighed

For at sikre en miljømæssig bæredygtighed indend for vores forretningsområde arbejder vi konsekvent med at mindske vores miljømæssige fodaftryk. Her gør vi en kombination af tiitag så som at bruge højkvalitets råvarer som kan holde til at blive genanvendt, på denne måde mindsker vi ressourcespild og udsmidning. Alt vores aluminium restmateriale og kobber kabelskrot bliver sendt til genanvendelse. Desuden benyttes der også genbrugsmateriale i vores produkter, eksempelvis bruges der lyddæmpningsmateriale i vores kabiner som er et restprodukt fra en anden produktionscyklus der genanvendes.

Vores produkters styringer energioptimeres, således at der hvor det er muligt imødekommer nationale og internationale branchestandarder for området. Yderligere, benyttes der udelukkende LED lys i vores produkter, således at der spares på energien, op til 50% i forhold til konventionelle lys pærer. 

Økonomisk bæredygtighed

Økonomisk bæredygtighed i etablering af nye eller renovering af eksisterende elevator- eller trappelift løsninger handler om at sikre langvarige økonomiske investering for bygningen. Vi møder den økonomiske bæredytige interesse med et hensigtsmæssigt ressourceoptimeret produktudvalg, som ikke kræver udskiftning indfor en kort årerække. Det gør vi ved at producere og etablere høj kvalitets løsninger, der er modstandsdygtige overfor slidtage, hårdføre overfor det utilregnelige Skandinaviske klima, og har markedet længste produktlevetid. Bygningen fremtidssikres og dens tilgængelighed øges desuden med en elevator som et alternativ til trappen.

Social bæredygtighed

Social bæredygtighed i etablering af nye eller renovering af eksisterende elevatorer- eller trappelifte handler om at skabe hensigtsmæssige bygninger, som får beboerne og deres gæster, virksomheder og deres ansatte, eller skoler og deres elever m.m. til at føle sig godt tilpas og giver dem livskvalitet.

Vores produkter øger tilgængeligheden for alle, gangbesværede, handicappede, kørerstolsbrugere, børnefamilier, ældre, kæledyr, dem der bare ikke gider tage trappen og mange flere. 

Tilgængelighed for alle - 1 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 2 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 3 | HYDRO-CON Elevator A/STilgængelighed for alle - 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

Artikler om os

Som producent er det vigtigt at vi holder os ajour med ny udvikling på markedet, derfor har Frants været til en af verdens største elevatormesser, læs messe take aways her.
Hvem er det egentlig i den anden ende når du ringer til HYDRO-CON omkring service og reparationer? Mød Ole, den dygtige og engagerede drivkræft bag vores service og reparationsafdeling.
Det er væsentlig både som kunde og som producent at tage stilling til en elevators energiforbrug. Både af hensyn til det klimaaftryk vi efterladder, men også det økonomiske aspekt af øget el-omkostninger efter idriftsættelsen. Bliv klogere på elevator engergikrav her.