Lovpligtigt Sikkerhedseftersyn

Lovpligtigt sikkerhedseftersyn | HYDRO-CON A/S

Værd at vide om lovpligtigt sikkerhedseftersyn

Det er et lovkrav fra Arbejdstilsynet at elevatorer og lifte til personer samt gods skal have foretaget lovpligtige sikkerhedseftersyn af en certificeret sagkyndige indenfor forskellige intervaller afhængig af produktet, samt brugen deraf.  Dvs. at hyppigheden for dit lovpligtige sikkerhedseftersyn afhænger af om det er en person- eller godselevator, løfteplatform, trappelift, samt hvilket højdeløft og frekvens der er for brugen deraf.  Har du ikke en serviceaftale løber du en risiko for en bøde fra arbejdstilsynet, at almen vedlighold ikke bliver foretaget og på sigt ender i en reparationsomkostning som kunne være undgået, eller i værste fald en ulykke. Du kan læse mere om kravene til hyppigheden for dit produkts sikkerhedseftersyn under Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr. 461 af 23 Maj 2016, bilag 2 her.  

Vi gør opmærksom på at Arbejdstilsynets lovkrav udelukkende omfatter sikkerhedseftersyn, men at HYDRO-CON som producent anbefaler at man tegner en serviceaftale der omfatter sikkerhedseftersyn samt almen vedligholdelse på minimum kvartalsbasis. 

Serviceaftale med HYDRO-CON Elevator A/S

Vi tilbyder serviceaftaler der bl.a. overholder de lovpligtige sikkerhedseftersyn på udelukkende vores egne anlæg inden for Stor København. Dette skyldes at vi naturligvis har størst ekspertise i anlæg vi selv har produceret, men også at vi ikke har mandskabet til at kunne dække service med den hyppige frekvens på et landsdækkende plan. Dette betyder dog ikke at du får en ringere service på dit HYDRO-CON anlæg opstillet i det øvrige Danmark, da vi har en fast landsdækkende samarbejdspartner i KONE Elevator, som vi trykt kan stå indenfor leverer et serviceeftersyn der lever op til vores høje standarder. Vores samarbejdspartner modtager en gennemgribende produkt specifikation sammen med hver serviceaftale vi henviser til dem, således at du som kunde, kan stole på at din elevator, platformslift, godslift, trappelift, eller handicaplift kører problemfrit og sikkert i henhold Arbejdtilsynets bestemmelser.  

Læs mere om vores serviceaftaler her

Forlæng dit anlægs levetid med servicetjek

Vi er stolte over vores anlægs lange levetid, og anbefaler at man ser en serviceaftale med regelmæssige servicetjek som en forsikring.  En forsikring for en forlænget levetid på dit anlæg, og imod uventede omkostninger til reparation af din elevator, platformslift, godslift, trappelift, eller handicaplift. Ved at tegne en serviceaftale der indeholder sikkerhedseftersyn samt vedlighold er du garanteret at dit anlæg bliver besigtiget minimum 4 til 12 gange om året afhængig af Arbejdstilsynets foreskrifter. På denne måde er det muligt at udføre almen forebyggende vedlighold så som smørring af anlægget, samt at fange mindre reparationer som kræver at udskifte reservedele, inden skaden udvikler sig til en større reparation. 

Kvalitetsstyringssystem Certifikat 

HYDRO-CON's service- og reparationsafdelinger har været KIWA kvalitetscertificeret i de sidste 6 år. For dig som kunde er det er en blåstempling på at vi holder et konsistent højt kvalitetsniveau i håndtering, sikkerhed og at vi tager ansvar for måden vi gør tingene på.

Certificering er gældende for -ISO9001:2015+AT-Bek 461:2016 §12. 

Kiwa Inspecta er et internationalt certificeringsorgan, der vurderer og kontrollerer virksomheders ledelsessystemer og forretningsaktiviteter og certificerer dem, hvis de opfylder kravene. Kiwa Inspectas certificeringer er gældende i 2 et halvt år frem.

Vi er bliver løbende auditeret og får fornyet certifceringen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.