Vi er her - også igennem coronakrisen

Billede
Vi er her - coronavirus | HYDRO-CON Elevator A/S

Vi holder hjulene kørende - og har åbent

Som mange andre virksomheder rundt omkring i verden står vi lige nu i en uprøvet og uvant situation, som vi bedst muligt skal navigere i. 

Vi står alle med et ansvar over for vores kollegaer, samarbejdspartnere, familier og ikke mindst vores medborgere som måske er i højere risiko end os selv. Derfor er alle vores medarbejdere indforstået med at de skal tænke sig om, og have øget opmærksomhed på hygiejne, at undgå forsamlinger så vidt muligt, og at følge myndighedernes anbefalinger. 

Men som virksomhed står vi også med et alvorligt ansvar for at holde hjulene kørende, både for virksomhedens og samfundets skyld. Så vi holder fortsat åbent, og arbejder på nye samt eksisterende projekter der er i pipeline og produktionen kører videre. Vi tager dog situationen med alvor og har naturligvis måtte tilpasse os med visse forholdsregler.

Tilpasninger under Corona/Covid-19

Vi har nogle enkelte medarbejdere der varetager deres arbejde hjemmefra, de står dog til rådighed på telefon og mail som normalt. Men de fleste er forsat at finde på deres kontor, ude og køre service, reparationer og montere eller i produktionen på HYDRO-CON. Desuden koordinerer hele teamet tæt, så alle projekter, opgaver og forespørgsler bliver løst som normalt.

Så vidt muligt udskyder vi, eller tager fysiske møder via video i den kommende periode. Ønsker du et videomøde, kan vi lynhurtigt sætte det op. 

Du kan som altid få fat på os på mail og telefon.

Udskydning af projekter

Vi har fuld forståelse for at vi på nuværende tidspunkt har kunder der må udskyde deres projekter, eksempelvis skoler og plejehjem. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov når vi er ude på den anden side.

HYDRO-CON udskyder ikke selv nogen projekter på nuværende tidspunkt.

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål!

Som nævnt er det en ny situation for os alle, hvor vi løbende skal forholde os til de enkelte anliggende. Derfor opfordres man til at kontakte os på info@hydro-con.dk eller 48365400 hvis man har spørgsmål eller er i tvivl om noget.
  
Vi håber, at du, din familie og din og vores arbejdsplads kommer helskindet gennem de kommende uger, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig og holde hjulene i gang.
 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER