Udvendig Elevator

 
UDVENDIG ELEVATORER

Elevatorløsninger til den udvendige bygningsfacade 

En elevator kan monteres udvendigt på en bygningsfacade som fritstående eller op til en altan, svalegang, egen repos eller med direkte bygningsadgang. At placere elevatoren uden på bygningen har adskillige fordele så som at man ikke er indgrænset til trænge mål, man har flere valgmuligheder for hvor adgangen til lejlighederne skabes, samt at man kan få den installeret uden at det kræver store ombygninger eller gene for beboere. 

Elevatoren leveres i egen præmonteret selvbærende skakt som ikke belaster bygningens eksisterende konstruktion, og hurtigt kan monteres. Den kan monteres til at kører mellem alle etager fra grundplan til loft. HYDRO-CON er kendt for at producere udendørsløsninger som holder, vores produkter har en lang levetid, og er modstandsdygtige overfor det til tider hårde Skandinaviske klima. Vi installerede de første udendørs elevatorer for 30 år siden og de kører endnu! Elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af en udvendig elevator

Står du, din andels- eller ejerforening og overvejer en udvendig elevator, men er i tvivl om hvordan i kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

 
 

1

BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL

2

KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION

3

KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD

4

HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID

 

ELEVATORTYPER
 

ELEVATORTYPER SOM KAN INSTALLERES UDEN PÅ BYGNINGEN

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere uden på bygningen, HSCOLSCO, og LSPO. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSCO er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSCO ligger i en mellem prisklasse og LSPO er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gaden, minimal ændring til bygningen og gene for beboerne, direkte adgang til hver etage, samt bevaring af hoved- og bagtrappe arealet. 

Har du brug for mere information omkring forskelene på elevatortyperne eller hvordan du vælger den rette type til dit projekt, kan du blive klogere i vores elevatorguide her.

UDVENDIG ELEVATOR GALLERI

Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S

 

Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 7 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørselevator - galleri 8 | HYDRO-CON Elevator A/S
 

Ovenfor ses et galleri af billeder af nogle af de udendørselevator projekter som HYDRO-CON har leveret og installeret. Vi leverer udendørselevatorer som en samlet projektløsning også kaldt totalenterprise. Det vil sige vi håndtere alt fra den indledende besigtigelse til den færdiginstalleret og i driftsatte elevator. Dermed slipper du får at skulle håndtere koordinering og kontakt mellem flere leverandører eller håndværker. 

KOM GODT IGANG MED PROJEKTET
 

Kontakt os for besigtigelse og rådgivning

Overvejer din bolig- eller andelsforening at modernisere jeres bygning med en elevatorløsning, så kontakt os for en besigtigelse således at vi kan rådgive jer omkring den bedste løsning for jer. Vi har rig erfaring på området og kan også bistå med finansieringsmodeler fordelt på de forskellige ejere / lejere i foreningen. 

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om udvendige elevatorer

For 4 måneder siden var ejer af HYDRO-CON, Ulrik Oldenburg, forbi Via University College og give et gæsteforedrag, for en forelæsningssal fuld af Global Business Engineer elever. Foredraget omhandlede virksomheden og den gennerelle elevator industri. Her 4 måneder senere har 4 unge mænd der deltog til foredraget, indleveret deres 2. semester projekt omkring vores udendørs person platformlift, de er gravet lidt dybere i elevator industrien og har sågar designet deres eget elevator system.
HYDRO-CON blev kontaktet omkring en tilgængelighedsløsning til en udlejningsejendom, vi bistod med rådgivning, produktion, og en hurtig montering, mere langhåret behøver det ikke være.
Kørselstiden på de forskellige elevatortyper er vigitg at bemærke afhængig af hvor mange etager elevatoren skal betjene, da det kan udgøre store forskelle.