UDVENDIG ELEVATOR

ELEVATOR UDEN PÅ BYGNINGEN

Elevatorløsninger til den udvendige bygningsfacade 

En elevator kan monteres udvendigt på en bygningsfacade som fritstående eller op til en altan, svalegang, egen repos eller med direkte bygningsadgang. At placere elevatoren uden på bygningen har adskillige fordele så som at man ikke er indgrænset til trænge mål, man har flere valgmuligheder for hvor adgangen til lejlighederne skabes, samt at man kan få den installeret uden at det kræver store ombygninger eller gene for beboere. 

Elevatoren leveres i egen præmonteret selvbærende skakt som ikke belaster bygningens eksisterende konstruktion, og hurtigt kan monteres. Den kan monteres til at kører mellem alle etager fra grundplan til loft. HYDRO-CON er kendt for at producere udendørsløsninger som holder, vores produkter har en lang levetid, og er modstandsdygtige overfor det til tider hårde Skandinaviske klima. Vi installerede de første udendørs elevatorer for 30 år siden og de kører endnu! Elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af en udvendig elevator

Står du, din andels- eller ejerforening og overvejer en udvendig elevator, men er i tvivl om hvordan i kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

TEGNING AF ELEVATOR TIL UDVENDIG INSTALLATION
HYDRO-CON A/S TEAMET
TRE FORDELE VED EN UDVENDIG ELEVATOR
Tilgængelighed

Komfort og tilgængelighed for alle ældre, gangbesværede, handicappede, børnefamilier med barnevogne, tunge indkøbsposer og lignende sikres.

Stigning i ejendomsværdi

Ejendomsværdien stiger betydeligt på alle etager, ifølge Home stiger kvadratmeter prisen med næsten 2.600 kr. Der er flere måder at fordele omkostningerne i ejer- eller andelsforeningen, vi rådgiver gerne herom. 

Boligsikring i alderdom 

Boligen fremtidssikres for eksisterende beboere i deres alderdom, så de ikke er nødsaget til at flytte fordi de ikke længere kan klare lange trappeløb. Antallet af ældre i København vokser sig større og større og forventes at være fordoblet i 2030.

1
BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL
2
KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION
3
KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD
4
HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID
ELEVATORTYPER

ELEVATORTYPER SOM KAN INSTALLERES UDEN PÅ BYGNINGEN

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere uden på bygningen, HSCO, LSCO, og LSPO. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSCO er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSCO ligger i en mellem prisklasse og LSPO er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gaden, minimal ændring til bygningen og gene for beboerne, direkte adgang til hver etage, samt bevaring af hoved- og bagtrappe arealet. Nedenfor er et galleri af nogle af de udvendige elevatorer HYDRO-CON har produceret og installeret.    


Klik på billedet for at se det i større udgave.


Udendørs elevator- galleri 1 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørs elevator - galleri 2 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørs elevator - galleri 3 | HYDRO-CON Elevator A/S
Udendørs elevator - galleri 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

 

KONTAKT OS

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring dit udvendige elevatorprojekt. Kontakt os så finder vi en dag hvor vi kan komme ud og besigtige din ejendom, således at vi kan rådgive dig under de bedste forudsætninger.

Stæremosen 70 , 3250 Gilleleje

Eller benyt vores kontakt formular, så vender vi tilbage inden for 48 timer.

KONTAKT FORM

Elevatorløsninger til eksisterende ejendomme

Klik for at blive klog på de elevator installationsmuligheder der i din ejendom.

 

Artikler om udvendige elevatorer

Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her.
Familie med nykøbt privat lejlighed ved Sortdams Dossering løser deres tilgængelighedsbehov, med en udvendig elevatorløsning fra HYDRO-CON . Læs mere om projektet her.
Vi bliver jævnligt forespurgt at udskifte eksisterende udendørs elevatorer med HYDRO-CON anlæg, vi varetager den fuldeproces fra nedtagning til nyopsætning, læs om et projekt som vi klarede på 1 dag.