Elevator og trappelift service

Service og almen vedlighold | HYDRO-CON A/S

Udvid garantiperioden til 3 år

Vil du gerne have 3 års garanti frem for 1 på dit nyopstillede anlæg fra HYDRO-CON? Så skal du blot tegne en servicekontrakt der inkludere både sikkerhedseftersyn og vedligeholdelse med os, og vi vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år. Vi anbefaler at en servicekontrakt indeholder både lovpligt eftersyn samt vedligehold, da det vil forlænge levetiden på anlægget samt minimere omkostninger, eksempelvis undgår du dyre reparationer! Med en servicekontrakt hos os er du sikret, at dit anlæg overholder lovkravene samt optimering af driften. Kontakt os for mere information om en serviceaftale.

God service er en høj prioritet for os

Uanset om du har en serviceaftale direkte igennem os eller vores samarbejdspartner så er du garanteret god service. Vores produkter anses at være af høj kvalitet, derfor prioriteres det højt hos os, at vores kunder oplever at serviceniveauet stemmer overens med varen. Med en serviceeftersynsaftale hos os er du sikker på at vores serviceteknikers fornemmeste opgave er at sikrer vores kunders anlæg overholder gældende sikkerhedsstandarder, har optimal oppetid, driftsikkerhed, og lang produkt levetid med høj ydeevne.  

Vi er ISO 9001 certificeret til at gennemføre lovpligtige eftersyn på alle hvor egen producerede anlæg som elevatorer, platformslifte, godslifte, trappelifte, og handicaplift. Vores serviceaftaler, gør at du som kunde ikke behøver bruge tid på at koordinere og holde styr på periodiske lovpligtige inspektioner, vi overvåger og holder de fastsatte eftersyn sat af Arbejdstilsynet. Desuden sørger vi for vedlighold af kundens anlæg, levering samt smøring med nødvendige smøremidler, og aflægger rapport til kunden om eventuelle fejl og mangler som konstateres ved eftersynet.  

Serviceaftale med HYDRO-CON Elevator A/S

Vi tilbyder serviceaftaler der bl.a. overholder de lovpligtige sikkerhedseftersyn på udelukkende vores egne anlæg inden for Stor København. Dette skyldes at vi naturligvis har størst ekspertise i anlæg vi selv har produceret, men også at vi ikke har mandskabet til at kunne dække service med den hyppige frekvens på et landsdækkende plan. Dette betyder dog ikke at du får en ringere service på dit HYDRO-CON anlæg opstillet i det øvrige Danmark, da vi har en fast landsdækkende samarbejdspartner som vi trykt kan stå indenfor leverer et serviceeftersyn der lever op til vores høje standarder. Vores samarbejdspartner modtager en gennemgribende produkt specifikation sammen med hver serviceaftale vi henviser til dem, således at du som kunde, kan stole på at din elevator, platformslift, godslift, trappelift, eller handicaplift kører problemfrit og sikkert i henhold Arbejdtilsynets bestemmelser.  

Forlæng dit anlægs levetid med servicetjek

Vi er stolte over vores anlægs lange levetid, og anbefaler at man ser en serviceaftale med regelmæssige servicetjek som en forsikring.  En forsikring for en forlænget levetid på dit anlæg, og imod uventede omkostninger til reparation af din elevator, platformslift, godslift, trappelift, eller handicaplift. Ved at tegne en serviceaftale der indeholder sikkerhedseftersyn samt vedlighold er du garanteret at dit anlæg bliver besigtiget minimum 4 til 12 gange om året afhængig af Arbejdstilsynets foreskrifter. På denne måde er det muligt at udføre almen forebyggende vedlighold så som smørring af anlægget, samt at fange mindre reparationer som kræver at udskifte reservedele, inden skaden udvikler sig til en større reparation. 

Kvalitetsstyringssystem Certifikat 

HYDRO-CON's service- og reparationsafdelinger har været KIWA kvalitetscertificeret i de sidste 6 år. For dig som kunde er det er en blåstempling på at vi holder et konsistent højt kvalitetsniveau i håndtering, sikkerhed og at vi tager ansvar for måden vi gør tingene på.

Certificering er gældende for -ISO9001:2015+AT-Bek 461:2016 §12. 

Kiwa Inspecta er et internationalt certificeringsorgan, der vurderer og kontrollerer virksomheders ledelsessystemer og forretningsaktiviteter og certificerer dem, hvis de opfylder kravene. Kiwa Inspectas certificeringer er gældende i 2 et halvt år frem.

Vi er bliver løbende auditeret og får fornyet certifceringen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.