Hvad koster en elevator eller trappelift?

Elevator & Trappelift Priser | HYDRO-CON A/S

HYDRO-CON elevator og trappelift priser

Der er en masse faktorer som er med til at afgøre prisen på både elevatorer og trappelifte hvilket gør det svært at give en listepris på produkterne og installationer. Men vi har fuld forståelse for at når overvejelserne falder på, eller bygningsspecifikationerne diktere en elevator eller trappeliftløsning, så er prisen en afgørende faktor i besultningsprocessen. Derfor forsøger vi at give et indblik i prisniveauet nedenfor, men bemærk at det kun er vejledende startproduktpriser, eksklusiv montage, fragt og opstillingskontrol der vises i tabelerne.

Elevatorpriser og -typer

Prisen på en elevator afgøres af elevatortypen, hastighed, placering, antal etager og dermed antal døre, samt hvilke ekstra tilvalg man gør sig på produktet. I vores udvalg af elevatorløsninger skælner vi mellem 4 forskellige typer. HCS (High Speed Cabin) som er vores hurtigste produkt, men som også som regel er det dyreste produkt, da der er krav til grube og tophøjde på denne elevator type. LSC (Low Speed Cabin) er vores mest populære produkt, da det tilbyder mange af de samme fordele som HSC'eren men kræver ikke udgravning til grube samt stor tophøjde og derfor er der ikke kun penge at hente på produktet men også på installationen. Vores sidste løsning som er egnet til persontransport og vores mest økonomiske er en LSP (Low Speed Platform), denne har samme installationsfordele som LSC, da den ikke har krav til stor tophøjde og grubedybde. Dog er der ikke en lukket "stol" eller kabine i denne, det er en platform eller et lad, som køre indvendigt i elevatorskakten. Sidst har vi HCGEK som udelukkende er egnet til godstransport, det er altid højeste fællesnævner der er gældende for produkterne.

Læs mere om forskellen på de forskellige elevatorløsninger i vores guide her.

Hvad koster en elevator? 

Ligesom selve elevatorens pris afgøres af forskellige faktorer, ligeledes er etableringsomkostningerne variable, afhængig af hvor elevatoren skal placeres, eksempelvis i en bagtrappe, hovedtrappe eller udvendigt, bygningens øvrige forhold, og om der skal brandsikres med mere. Så hvad koster en elevator så? Som udgangspunkt kan man regne med at etablering af en HYDRO-CON elevator i hovedtrappen koster ca. 450.000 DKK, udvendigt ca. 775.000 DKK og i bagtrappen  ca 900.000 DKK, dette er inklusiv de 25% moms. Det er markedets bedste pris. Prisen er for totalenterprisen, med alt fra den indledende rådgivning og opmåling, til den færdigt etableret og myndighedsgodkendt elevator afleveres. Der er mange måder at fordele udgifterne i en andels- eller ejerboligforening samt finansiering. Kontakt os hvis du ønsker nærmere rådgivning omkring dette. 

Type Installationssted Produkt Navn Priser fra
Elevator Indendørs HSCI (High Speed Cabin Indoor) 300.000 DKK
Elevator Udendørs HSCO (High Speed Cabin Outdoor) 310.000 DKK
Elevatorlift Indendørs LSCI (Low Speed Cabin Indoor) 190.000 DKK
Elevatorlift Udendørs LSCO (Low Speed Cabin Outdoor) 200.000 DKK
Platformslift Indendørs LSPI (Low Speed Platform Indoor) 110.000 DKK
Platformslift Udendørs LSPO (Low Speed Platform Outdoor) 120.000 DKK
Godselevator Indendørs & Udendørs HCGEK (Hydro-Con Gods Elevator Kæde)  60.000 DKK
Note * Priser er eksklusiv montage, fragt og opstillingskontrol. Prisen er grundpris på 1 meters løftehøjde med manuelle døre og gennemgang.

Trappelift pris

Prisen på en trappelift afgøres af typen, placeringen, om der forfindes en bærende væg eller om bærende søjler skal produceres og monteres ved siden af trappeløbet, samt hvilke ekstra tilvalg man gør sig på produktet eksempelvis automatiseringsgrad. HYDRO-CON tilbyder 3 hovedprodukt kategorier inden for lifte, navnlig til person transport (HandiLet), til gods transport (TrapLet) og til Renovations containere (RenoLet).

Trappelift til kørestol pris

HandiLet er som udgangspunkt vores dyreste lift, da sikkerhed og betjening er i fokus, således at den egner sig til transport og betjening af personer med svært handicap. Dog egner HandiLet trappeliften ikke kun til kørestol, men kan også udnyttes til både gods og renovations containere, da ligesom for elevatorer, så er det den højeste gældende fælles nævner der er gældende for produktet. Derudover findes HandiLet med forskellige løfte kapaciteter og lad mål, hvilken en man vælger har indfyldelse på prisen, men som udgangspunkt ligger prisen på omkring 75.000 DKK og op efter.

Læs mere om vores HandiLet person trappelift her.

Trappelift til gods og varer pris 

TrapLet er vores lift serie til transport af varer og gods op ad trapper, som kan installeres indvendigt såvel som ude. Platformsliften er et robust arbejdsværktøj, som egner sig til hårdhændet og fllittig brug, samt tunge løft. TrapLet liften kan anvendes til transport af gods samt renovations containere, og findes med forskellige løfte kapaciteter samt ladmål, hvilket man vælger har indflydelse på prisen, men som udgangspunkt ligger prisen på omkring 60.000 DKK og op efter.

Læs mere om vores TrapLet varelift her 

Pris på trappelifte til affaldscontainere 

RenoLet er vores lift serie til transport af affaldscontainere op fra typisk kælderrum i storbyer. RenoLet liften egner så udelukkende til løft af containere, dog i flere størrelser, og både vertikalt eller skråt langstrappeløb, hvilken model man ønsker har indflydelse på prisen, men som udgangspunkt er start prisen omkring 50.000 DKK.

Læs mere om RenoLet liftene her.

Type Installationssted Produkt Navn Priser fra
Person Trappelift Indendørs & Udendørs HandiLet  75.000 DKK
Gods Trappelift Indendørs & Udendørs TrapLet  60.000 DKK
Renovations lift Indendørs & Udendørs RenoLet  50.000 DKK
Note * Priser er eksklusiv montage, fragt og opstillingskontrol. Prisen er beregnet udfra trappeløb under 4 meter og med manuel opklap.
 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Seneste nyhedsartikler

Orientering vedrørende service | HYDRO-CON Elevator

Orientering vedrørende service

Orientering relevant for service kunder

Til orientering overfører HYDRO-CON Elevator alle indeværende servicekontrakter til søsterselskabet HYDRO-CON Service (CVR 44503158) pr. februar måned 2024.

Læs mere
Opdaterede sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter | HYDRO-CON Elevator A/S

Opdaterede sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter

HYDRO-CON opdaterer sikkerheds- og vedligeholdsesforeskrifter for alle produkter

HYDRO-CON er i slutningen af 2023 startet udrulningen af opdaterede foreskrifter for sikkerhed og vedligehold. Læs mere

Kick-start af digitaliseringen | HYDRO-con Elevator A/S

Kick-start af digitaliseringen

HYDRO-CON kick-starter digitaliseringen i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden.

Hydro-con elevator har via et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden kick-startet aktiviteter for blandt andet udviklingen af virksomhedens digitaliser

Læs mere