Elevator og trappelift reparation

Reparation | HYDRO-CON A/S

Reparation af elevatorer og lifte

HYDRO-CON A/S udfører reparationer på alle hvor egenproducerede anlæg så som elevatorer, platformslifte, godslifte, trappelifte, handicaplift m.m. Vi foretager reparationer på landsdækkende plan. Vores produkter er generelt kendetegnet ved deres lange levetid og modstandsdygtighed overfor hårdhændet og flittig brug. Ikke desto mindre bliver vi af og til kaldt ud på diverse reparationer grundet bl.a. slidtage, vedligeholdelse eller hærværk. Her kan du som kunde drage fordel af at det er producenten selv som udføre reparationen på dit anlæg. Vi holder os til vores kernekompetencer nemlig de anlæg vi kender ud og ind, og det i sig selv er en kvalitetsstempling af din reparationen. Desuden har du kontakt til de samme professionelle personer som kender dig og dit anlæg fra da du fik det installeret.

Garantireparationer og tidsfrister

Der er som standard et års garanti på alle vor produkter som gælder fra idriftsættelsesdatoen af anlægget. Yderligere er der de lovpligtige 2 års reklamationsret på alle anlæg. Uanset om din reparation falder inden eller udenfor garantiperioden kan vi hurtigt hjælpe med at få dit anlæg op at køre igen. Er det en garantireparation sikrer vi en påbegyndt reparation inden for 24 arbejdstimer. Falder reparationen udenfor garantiperioden så sigter vi imod en påbegyndt reparation inden for 5 arbejdsdage, dog er reparationstiden afhængig af skadens omfang.  

Forlæng dit anlægs levetid med servicetjek

Vi er stolte over vores anlægs lange levetid, og anbefaler at man ser en serviceaftale med regelmæssige servicetjek som en forsikring.  En forsikring for en forlænget levetid på sit anlæg, og imod uventede omkostninger til reparation af din elevator, platformslift, godslift, trappelift, eller handicaplift. Ved at tegne en serviceaftale der indeholder både sikkerhedseftersyn samt vedlighold er du garanteret at dit anlæg bliver besigtiget minimum 4 til 12 gange om året afhængig af Arbejdstilsynets foreskrifter og anlægstypens påkrævet vedligholdelsesinterval. På denne måde er det muligt at udføre almen forebyggende vedlighold så som smørring af anlægget, samt at fange mindre reparationer som kræver at udskifte reservedele, inden skaden udvikler sig til en større og potentielt dyr reparation. Læs mere om vores serviceaftaler her.

Kvalitetsstyringssystem Certifikat 

HYDRO-CON's service- og reparationsafdelinger har været KIWA kvalitetscertificeret i de sidste 6 år. For dig som kunde er det er en blåstempling på at vi holder et konsistent højt kvalitetsniveau i håndtering, sikkerhed og at vi tager ansvar for måden vi gør tingene på.

Certificering er gældende for -ISO9001:2015+AT-Bek 461:2016 §12. 

Kiwa Inspecta er et internationalt certificeringsorgan, der vurderer og kontrollerer virksomheders ledelsessystemer og forretningsaktiviteter og certificerer dem, hvis de opfylder kravene. Kiwa Inspectas certificeringer er gældende i 2 et halvt år frem.

Vi er bliver løbende auditeret og får fornyet certifceringen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.