Services

Elevator- og lift services leveret med erfaring og specialviden

HYDRO-CON er totalleverandør og udbyder dermed en række forskellige services. Vi kan håndtere den samlede projekteringer hvori vi sørger for hele projektet som en pakkeløsning. Eller du kan tilvælge de services eller delenterpriser som der er behov for i dit specifikke projekt. Vi kan håndtere alt fra eventuel nedtagning, miljørigtig skrotning, produktion af det nye anlæg, transport, indkraning samt installation.

Der er mange fordele ved at vælge en totalleverandør, så som at du som kunde slipper for at være torvholder og koordinator på forskellige underleverandører, du spare en masse tid da du ikke skal koordinere mellem virksomheder og interessenter, til sidst er du også garanteret en pålidelig samarbejdspartner som har +35 års erfaring i branchen, og som danmarks eneste producent besidder en masse specialviden, samt er en aktiv deltager i Elevator Brancheforeningen.

Du kan læse mere om os her.

Vores services

Vi udbyder en række services som vi har specialkompetencer indenfor, som i grove træk ses i oversigten nedenfor. Vores vigtigste service, som er en kernesag for os, er den gode rådgivning. Det er vigtigt for os vejlede i gennem hele processen således at du som kunde står med fuld tryghed og får den rigtige løsning installeret på den bedste måde. Læs mere om vores services nedenfor.  

Services

RÅDGIVNING

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning inden for alle typer elevator og trappelift løsninger, ikke kun vores egne.

PRODUKTION

Produktion

Vi sætter en ære i høj kvalitet og er den eneste elevatorvirksomhed som producere i Danmark.

INSTALLATION

INSTALLATION

Vi installere over hele landet, til en bred kundegruppe af private til offentlige erhverv m.m.

NED & OPSÆTNING

Ned- og opsætning

Vores anlæg er lavet i så god kvalitet, at de egner sig til geninstallation ved flere lokationer. 

 

SERVICE

Service

Med en serviceeftersynsaftale  sikrer du at dit anlæg overholder gældende sikkerhedsstandarder, har optimal oppetid, driftssikkerhed, og lang produkt levetid med høj ydeevne.

SIKKERHEDSEFTERSYN

Sikkerhedseftersyn

Det er et lovkrav at elevatorer og lifte skal have foretaget sikkerhedseftersyn af en certificeret sagkyndige, vi anbefaler derfor en serviceaftale der omfatter både sikkerhedseftersyn samt almen vedligehold.

RENOVERING

Renovering

Mange års flittigt og til tider hårdhændet brug, bliver selv kvalitetsprodukter nedslidte på et tidspunkt. I stedet for at skifte hele anlægget som kan være en omkostningsfuld affære, kan man få et tilbud på renovering.

REPARATION

Reparation

Vi foretager reparationer på alle hvor egenproducerede anlæg på nationalt plan. Vi holder os til vores kernekompetencer, de anlæg vi kender ud og ind, og det i sig selv er en kvalitetsstempling af din reparationen.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

 

Artikler om services

I et samarbejde mellem Hjertestartnu og HYDRO-CON er der blevet opsat en hjertestarter ved Netto i Gilleleje, da det er vigtig for os at støtte op og gode sager i lokalområdet.
HYDRO-CON har tilpasset sig med en række retningslinjer og initiativer for at sikre vores kunders sikkerhed i forhold til sikkerhed ved kontakt med os og vores elevatorer og lifte. Læs mere om coronavirus og elevatorsikkerhed her.
Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.