Nedtagning & Genopsætning

Nedtagning og genopsætning af elevatorer og trappelifte

HYDRO-CON A/S tilbyder en helt unikt service, nemlig at vi muliggør nedtagning og genopsætning af vores egen producerede anlæg. Vi kan stå inden for at vores anlæg er lavet i så god kvalitet, at de egner sig til at blive genbrugt ved flere lokationer. Dette giver flere fordele for kunden, primært at produktet er genanvendelige, og da bæredygtighed er en mærkesag for os, går vi ind for at vores kunder kan genbruge deres anlæg i stedet for at smide væk og købe nyt. Sekundært, er der også en kæmpe økonomisk besparelse i at ikke skulle købe nyt, for de kunder som det er relevant for.  

Nedtagning og genopsætning er primært relevant for vores udendørs anlæg vertikale anlæg (elevator, elevatorlifte og platformslifte). Da de alle kommer i deres egen selvbærende skakt, og nemt kan afmonteres, flyttes og påmonteres igen, uden stor ændring til det primære opsætningssted. Vi tilbyder samme service med trappelifte samt indendørs vertikal anlæg (elevator, elevatorlift og platformslift). Dog skal man ved indendørs elevatorer være opmærksom på at det kræver et hul igennem loftet til ind og udkraning. 

 

Hvem er denne løsning ideel for?

Nedtagning og genopsætning er primært en ideel løsning for byggebranchen der arbejder med midlertidige pavilion /mobul byggeri. Dette kan typisk være ved skoler og plejehjem, hvor man genhuser beboere under en gennemgribende renovering. Når renoveringen er slut og der ikke længere er behov for de midlertidige pavilioner, kan man så få nedtager elevantore, og genopsat den ved den næste genhusning.

Andre brancher denne løsning er relevant for er den offentlige sektor, som stiller hjælpemidler til rådighed i egen privat bolig for ældre borgere og syge borgere. Der bliver eksempelvis tildelt trappelifte eller en elevatorløsninger som efter en stund ikke længere er aktuelle eller nødvendige.      

Hvordan foregår det i praksis?

Processen for nedtagning og genopsætning er ret enkel og effektiv i praksis. Du kontakter os, og vi aftaler hvornår vi skal komme ud og frigøre og nedtage anlægget. Vi møder op på kunde sitet på aftalt dato og ligger anlægget ned og køre det væk til opmagasinering indtil den skal genanvendes. Når det skal genanvendes så kommer vi ud og kraner det ind og montere det nye sted. Hvis anlægget ikke helt passer til det nye sted kan den som udgangspunkt altid tilpasses de nye omgivelser. På denne måde spare du penge, og vælger en mere bæredygtig løsning. 

Seneste nyhedsartikler

Energieffektive elevatorer og lifte | HYDRO-CON A/S

Hvad betyder en elevator for energiforbruget?

Det er væsentlig både som kunde og som producent at tage stilling til en elevators energiforbrug. Både af hensyn til det klimaaftryk vi efterladder, men også det økonomiske aspekt af øget el-omkostninger efter idriftsættelsen. Bliv klogere på elevator engergikrav her. Læs mere
Hvor skal elevatoren placeres | HYDRO-CON Elevator A/S

Hvor kan der placeres en elevator?

Som udgangspunkt er der 4 elevator placeringsmuligheder, alle muligheder har sine fordele og ulemper, samt krav til installationsstedet som diktere om det er realiserbart eller ej. Læs mere om placering her. Læs mere
Hotel Gilleleje Strand Elevator | HYDRO-CON A/S

Elevator til Hotel Gilleleje Strand

En velfungerende elevator er et redskab der ikke er til at undværer når man driver et hotel på mere end én etage. Læs om vores elevatorløsning til restaureringen af et hotel fra 1896. Læs mere