Elevator til Hotel Gilleleje Strand

Billede
En velfungerende elevator er et redskab der ikke er til at undværer når man driver et hotel på mere end én etage. Både for at kunne modtage gæster i alle aldre og fysik, deres baggage, men også for at få de praktiske daglige opgaver til at gå op. 

Elevator Hotel Gilleleje Strand 1 | HYDRO-CON Elevator A/SHotel  Strand i Gilleleje

I december 2016 blev én af feriebyen Gillelejes ældste perler, Hotel Gilleleje Strand, overtaget af Gitte Artby. Med overtagelse gik en livslang drøm i opfyldelse for Gitte, samt en kæmpe renoveringsopgave. Bygningen er fra 1896, og har en spændende og charmerende historie som hun søgte at trække frem igen, i kombination med en gennemgribende restaurering og modernisering af de 25 værelser,  resturanten med mere. Et perfekt eksempel på samspillet mellem de to umiddelbare modpoler ses her, hvor en kombinationen af billeder samlet fra lokalhistorik arkiv og sat i loppefunds guldrammer, ses lige ved siden af en moderne elevator.    

Elevator Hotel Gilleleje Strand 2 | HYDRO-CON Elevator A/SInstallation af elevator i eksisterende ejendom 

I forbindelse med den store restaurering, blev vi kontaktet af Gitte omkring et tilbud på en elevatorløsning. Der var ikke elevator i ejendommen i forvejen, så i den indledende fase skulle vi finde ud af hvor elevatoren og skakten kunne placeres bedst, dernæst finde den rette elevatorløsning. Der var mulighed for at installere en HSCI (High Speed Cabin Indoor), LSCI (Low Speed Cabin Indoor), eller LSPI (Low Speed Platform Indoor). Betjeningen, det estetiske udtryk og komfortniveauet gjorde at valget faldt på vores mellemprisklasse produkt, en LSCI. Læs mere om forskellene på de 3 elevatorløsninger her. 

Elevator Hotel Gilleleje Strand 3 | HYDRO-CON Elevator A/SEffektivisering af arbejdsgangene

En af forelene ved at have en elevatorløsning i et flere etages hotel er at effektivisere arbejdsgangene. Eksempelvis ved check-ud når værelserne skal rengøres, og beskidt sengetøj og håndklæder skal fjernes, samt rengøringsredskaber og rent linned skal tranporteres op på etagerne og fordeles ud på værelserne. Eller hvis man tilbyder room service, er det en fordel at kunne køre det ind i en elevator frem for at balancere det på en bakke op af trappen. Man spare personalets rygge for tunge løft, samt deres arbejdstid ved at minimere at de skal gå op og ned af trappeløbene flere gange med mindre læs. I billedet ses én af hotellets medarbejdere som er trådt ud af elevatoren med et fyldt bur.

Elevator Hotel Gilleleje Strand 4 | HYDRO-CON Elevator A/S

Fleksibilitet overfor alle typer kunder

Der findes ikke én type hotel kunde, det kan være alt fra familier, par, forretningsrejsende, turister, romantisk weekendophold- eller badeferie gæster, pensionister og mange flere. Et succesfuldt hotel skal kunne imødekomme denne mangfoldighed, og tilfredsstille forventninger, samt sørger for at rammerne er tilgængelige for alle typer gæster. Vi kan ikke hjælpe med at indfri alle punkter, men at skabe tilgængelighed for alle er vores primære erhverv. Tung baggage, trætte gæster efter en lang rejse, børnefamilier med alt hvad der dertil hører af udstyr, samt gangbesværede, kan ubesværet stille sig ind i elevatoren og komfortabelt blive ført til deres etage.   

Elevator Hotel Gilleleje Strand 5 | HYDRO-CON Elevator A/S

Elevatorprojekt med HYDRO-CON

Vi er glade for at Gitte valgte at samarbejde med os på sit elevatorprojekt i forbindelse med restaurering af Hotel Gilleleje Strand. Vi kunne tilbyde en tæt dialog, under hele processen, fra idé til færdig installeret og idriftsat elevator. Vi rådgav omkring hvilke elevatorløsninger var mulige, og hjalp hende med at træffe det rette valg udfra de parametre hun vægtede højst. Gennem vores tætte dialog, havde vi mulighed for at forstå hendes vission for restaureringen, og dermed imødekomme specialtilpassning af vores elevator i farve og specialfremstillet greb. Vi er sikkre på at elevatoren vil glæde gæster såvel som medabejder i mange år frem. 

Video fra Hotel Strand Gilleleje Elevator i brug

I videoen nedenfor ses den LSCI AluLet elevatorlift som vi har installeret på Hotel Gilleleje Strand, i drift og blive brugt af to gæster. Elevatoren er blevet udstyret med specialtilpasset med messing greb, for at passe ind i de historiske charmerende rammer som Gitte har trukket frem på hotellet igen. Som producent har vi mulighed for at specialtilpasse alt ved vores produkter. Hvis du gerne vil høre næremere om vores tilpasningsmuligheder - så kontakt os.

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER