Et velfortjent time-out med HYDRO-CON personalet

Billede

Sommeren er på vej

I fredags fejrede vi at sommeren er på vej. I den forgangne periode har vi haft utrolig travlt, med udarbejdelse af tilbud, rådgivning, service og reparationer, at levere løsninger til vores kunder, sideløbende med ny produktudvikling på vores AluLet HSC elevator. Alle mand har ydet deres maksimale. Som vanligt kigger vi ikke frem imod en mindre hektisk periode. Op imod sommerferien er der altid mange projekter der skal lukkes for kunder som ønsker dem afviklet inden de lukker ned for sommeren.

Grill fest | HYDRO-CON A/S

I den anledning synes vi vores medarbejdere fortjente en time-out med en go' gang grill i det dejlige sommervejr! Helt uformelt og afslappet på plænen foran HYDRO-CON's fabrik og hovedkontor i Gilleleje. Vi bød sommeren velkommen med grillpølser og afslapning men glæder os til at fortsat trække i arbejdstøjet på de kommende projekter.

HYDRO-CON sommer lukketider

HYDRO-CON som helhed holder ikke sommerferie lukket, hvilket betyder du altid kan træffe os angående salg, service og reparation. Vores produktion holder dog lukket i uge 28, 29 og 30 (den 8. - 28. juli ). Det vil sige at vores normale leveringstid som ved udgangspunkt hedder seks til otte uger forlænges med 3 uger, på ordre placeret lige inden uge 28 eller i perioden mellem uge 28 og 30.  

Efter sommeren

Efter sommeren er vi igen klar til at køre på, og til at forsat sideløbende arbejde på at videreudvikle på vores AluLet HSC elevator, således at vi forhåbentlig kan produkt lancere ved årsskiftet. At vi kontinuerligt udvikler på vores produkter er noget vi altid har gjort, således at vi forsat kan brancheledende inde for produkt levetid blandt andet. Du kan læse mere om en anden udvikling her

Vi ønsker alle vores kunder god sommer, og tak for samarbejdet!  

 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER