Er du vores nye Salgskonsulent?

Billede

Resultatorienteret Salgskonsulent med en høj grad af teknisk forståelse

Hydro-con Elevator A/S tager altid udgangspunkt i kundens behov. Vi påtager os rollen som nøgleleverandør hos kunder, der efterspørger en kombination af udviklingspartner og systemleverandør. Der fokuseres på kunder, der stiller krav om et højt kompetenceniveau for at fremstille Elevatorer, Elevatorlifte, Platformslifte, som vi producerer, leverer og monterer direkte ind til kundernes projekter.

Vi har travlt i vores salgsteam og søger derfor en forhandlingsvant og knivskarp salgsprofil, der kan drive salgsprocesser til succes. Med reference til vores salgschef, bliver du en del af et engageret og motiveret team af dygtige kolleger, der sparrer med hinanden om at identificere potentielle kunders nuværende og fremtidige behov. Det er vigtigt, at du motiveres af alle salgets facetter og har erfaring med længerevarende salgsprocesser.

Som Salgskonsulent bliver dine overordnede arbejdsområder bl.a.:

  • Ansvarlig for egne kundeprojekter og for at udvikle samarbejdet i disse forløb
  • Identificere og analysere nye mulige kunder og opbygge relation til disse
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse for ordre
  • Gennemgang og videreformidling af kundekrav
  • Overdragelse af nye projekter/ordrer til projektafdelingen
  • Deltage i det strategiske salgsarbejde
  • Kontraktforhandling ved nye kunder og/eller nye ordrer

Dit fokus kommer til at være på projektsalg med en bred kontaktflade både hos kunden, men også internt. Det er derfor vigtigt, at du, med et struktureret overblik, evner at lede tilbuddet og tør udfordre både kunder og kollegaer på tværs af organisationen.

Du vil få størst succes i jobbet, hvis du har teknisk forståelse, det vil sige, du kan læse og forstå tegninger og har en analytisk tilgang til dine opgaver og kender til arbejdsgange i den danske byggebranche.

Udadvendt og gode samarbejdsevner

Du kommer formentlig fra en stilling som sælger, byggeleder med salgsgen. Branchen er ikke afgørende, men du ved, at det kræver et vist niveau af teknisk interesse og indsigt i de løsninger, du sælger. Senere i salgsprocessen supporteres du naturligt af projektafd. som du også kan involvere på kundemøderne.

Du er en stærk kommunikator med en klar og effektiv formidling af værdi for kunden og ligeledes skarp på forventningsafstemning med såvel kunden, som den interne værdikæde omkring levering.

Du kommunikerer naturligt på både dansk og engelsk (skrift og tale). Du er daglig bruger af Office-pakken (Excel, Word og Powerpoint).

Bliv en del af et godt fællesskab i et højt fagligt miljø

Vi tilbyder et meget selvstændigt, spændende og alsidigt job i en solid dansk virksomhed, hvor der er højt til loftet og kollegaer, der altid er klar til at hjælpe dig. Har du ambitioner om øget ansvarsområder, vil dette understøttes som en naturlig del af den rette kandidats udvikling.

Vi tager løbende ind til samtale og ansætter så snart, vi har den rette kandidat. Der sørges for en god introduktion og solid sidemandsoplæring, så du kommer til at føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, bilordning, PC, telefon, pensions- og sundhedsordning, 5 ugers ferie, 5 feriefridage.

Er du interesseret i at vide mere om denne spændende stilling forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte vores salgschef Niels KB Jensen på tlf. 27 61 54 00 eller mail: nkbj@hydro-con.dk

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning samt CV via linket nedenfor.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex nedenfor.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER