HYDRO-CON Elevator har ansat CAD-specialist

Billede

Ny CAD-specialist i HYDRO-CON Elevator

HYDRO-CON Elevator byder velkommen til endnu en ny medarbejder, CAD-specialisten Alan Hansen.

Alan har meget erfaring inden for CAD i både 2D og 3D og har været med til konstruktionen og udviklingen af mange forskellige projekter, heriblandt udviklingen af én miniubåd, forskelligt produktionsudstyr og støjisolering til forskellige brancher. Udover diverse konstruktions- og udviklingsopgaver har Alan arbejdet som underviser i 2D- og 3D- CAD på Københavns Tekniske skole.

HYDRO-CON Elevator har nu fået endnu en specialist i teamet, der skal være med til at konstruere og videreudvikle både de skræddersyede løsninger, samt de nye produkter HYDRO-CON Elevator leverer.

Hvad er det sjoveste ved dit job?

Det sjoveste ved mit job er at få lov til at løse specielle opgaver med høj kompleksitet – helt generelt når man arbejder med denne type opgaver bliver man nød til at tænke anderledes og have ja-hatten på for at få det bedste resultat til at virke i praksis” - Alan Hansen

Hvorfor valgte du HYDRO-CON Elevator?

Jeg ville gerne arbejde i en mindre virksomhed hvor alle kender hinanden og hvor der er meget frihed under ansvar i forbindelse med arbejdsopgaverne. Jeg indgår allerede nu i ét rigtig godt team af rutinerede, engagerede og meget professionelle kollegaer – hver dag ser jeg frem til nye udfordringer på tegnebrættet” - Alan Hansen

Dygtige og engagerede medarbejdere

I HYDRO-CON Elevator anser vi vores medarbejdere som vores vigtigste resurse. Vi bestræber os kontinuerligt på at danne rammerne for et godt arbejdsmiljø, for at sikre at vi kan tiltrække og holde fast i dygtigt og engageret personale. På denne måde mener vi også bedst at kunne udvikle og fastholde et højt niveau overfor vores kunder samt samarbejdspartnere. Da de har fast kontakt til personale som kender dem, deres anlæg og deres behov.

I tråd med det, vil vi gerne byde Alan Hansen varmt velkommen, som det nyeste medlem af HYDRO-CON Elevators produktionsteam.

Kontakt os omkring dit elevator- eller liftprojekt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning omkring dit projekt, eller måske et uforpligtende tilbud, så kontakt os her. Vi står til rådighed ved telefonen alle hverdage mellem 8.30 og 15.30, og bestræber os på at besvare emails hurtigst muligt.

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER