Elevator til privat hjem

 
ELEVATOR TIL PRIVAT HJEM

Elevator til privat hjem

En elevator kan indbygges i mange eksisterende private hjem, villaer og parcelhuse. Har man plads indendørs i et skab, et lille rum man gerne vil fjerne, gang eller et hjørne af et rum, er det nemt at lave hul igennem etagedækkene og installere en elevator. Man kan også vælge at installere elevatoren udenfor langs bygningsfacaden, så der kun skal laves adgang med døre igennem ydervæggene, på denne måde mister man ikke nogen kvadratmeter i boligen. Nederst ses et galleri af nogle af de løsninger vi har lavet ude hos kunder. 

Elevatoren ændre minimalt på bygningens udseende, desuden kan den monteres til at kører mellem alle etager fra kælderrum til loft. Vi producere som noget unikt elevatorer indbygget i egen skakt, som kan installeres som en samlet enhed. I stedet for at der først skal mures en skakt. Dette er både plads og omkostnings besparende. HYDRO-CON har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skakt størrelse, elevatoren forefindes i mange størrelser og med mange tilpasningsmuligheder. 

Process for anskaffelse af elevator i privat hjem som villa eller parcelhus 

Står du og overvejer en elevator i dit hjem men er i tvivl om hvordan du kommer videre i processen? Så kontakt os - vi har flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent. Vi står til rådighed med rådgivning og tæt dialog gennem hele processen, alt fra financiering, montering, myndighedsgodkendelse og alt ind i mellem.

 
 

1

KAN TILPASSES
KUNDESPECIFIKATION

2

KAN TILPASSES
ARKITEKTONISKE FORHOLD

3

HØJKVALITETSPRODUKTER
MED LANG LEVETID

4

BREDT SORTIMENT
AF KABINE- & SKAKTMÅL

 

ELEVATORTYPER
 

ELEVATORTYPER SOM KAN ANVENDES I PRIVAT BOLIGER

Man kan vælge blandt tre forskellige elevatortyper til at installere i sin privat bolig, HSC, LSC, og LSP. Alle tre modeller forefindes i en udgave der egner sig til indvendig eller udvendig installation. Hvilken en man skal vælge kommer i høj grad an på hvilket parametre der vægter højest for én. Er det prisen, hastigheden, komforten eller automatiseringen? 

HSC er vores højhastighedselevator og ligger i den højere prisklasse, LSC ligger i en mellem prisklasse og LSP er vores mest prisvenlige elevatorløsning. Uanset hvilket produkt man vælger, er man sikret nem adgang til og fra gården, direkte adgang til og fra køkkenet, og hovedtrappen bevares som den er. Nedenfor er et galleri af nogle af de elevatorer HYDRO-CON har produceret og installeret for private boligejere.

Har du brug for mere information omkring forskelene på elevatortyperne eller hvordan du vælger den rette type til dit projekt, kan du blive klogere i vores elevatorguide her.

ELEVATOR TIL PRIVAT HJEM GALLERI

Privatbolig elevator 1 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 2 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 3 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 4 GALLERI | HYDRO-CON

 

Privatbolig elevator 5 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 6 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 7 GALLERI | HYDRO-CON
Privatbolig elevator 8 GALLERI | HYDRO-CON
 

Ovenfor ses et galleri af billeder af nogle af de elevator til private hjem projekter som HYDRO-CON har leveret og installeret. Vi leverere elevatorer som en samlet projektløsning også kaldt totalenterprise. Det vil sige vi håndtere alt fra den indledende besigtigelse til den færdiginstalleret og i driftsatte elevator. Dermed slipper du får at skulle håndtere koordinering og kontakt mellem flere leverandører eller håndværker. 

KOM GODT IGANG MED PROJEKTET
 

Kontakt os for besigtigelse og rådgivning

Overvejer du at modernisere dit hjem med en elevatorløsning, så kontakt os for en besigtigelse således at vi kan rådgive dig omkring den bedste løsning. Vi har rig erfaring på området. 

 

CHECK

DANSK PRODUCERET

CHECK

+ 35 ÅRS ERFARING

CHECK

HØJ KVALITET

CHECK

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER